Tento model je plne funkcny v Azii. Ak clovek sa ulieva na pracovisku tak dostane po papuli. Aj korejci ked otvarali fabriku v Ziline sa pytali ci su na Slovensku povolene fyzicke tresty.
@kolosko@5 áno a bývam u rodičov, tatko mi dáva kreditku, mamka mi varí, žehlí, pere, upratuje, ja sa vyvalujem v deckej izbe, prdkám si do periny a hrám sa od rána do večera playko to je život
@ladydoga@6 Aspon ze si to priznas, a samozrejme neodsudzujem ta pretoze zato nemozes. Zdravotny stav je nedotknutelna hodnota. Tak to si ma pridaj do priatelov na PS-ku a nieco zahrame online . Nemusis mi posielat este zatial srdiecka
@9nikuska9@10 áno sú, s tým súhlasím ... ja tu nehovorím o domácom násilí a pod., ale keď by si niekde vonku pred nejakým podnikom vyskakovala do bitky baba v podnapitom stave, tak by pre mňa nebol problém jej jednu tresnúť ... a keď sa tu bavíme o fyzických trestoch na pracovisku, tak tá rovnoprávnosť je namieste a na každého by sa malo ísť s rovnakým metrom, nehľadiac na pohlavie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov