mam tam mail... od roku 2005... mam na neho zaregistrovane dake veci, cize tam raz za tyzden zbehnem pozriet.. inac pokec nepouzivam od roku 2008.. naposledy som ho pouzil kvoli predaju listkov na jeden koncert..
Keď sa pokec počíta, že tam mám e-mail @azet.sk tak áno som na pokeci. A využívam ho na to, že keď mi prepne a chcem si zahrať bitefight tak tam dám email "@azet.sk " pretože naň nechodím.
mám...bol som tam asi pred mesiacom po pol roku a našiel som tam jednu správu aby som klikol na jeden odkaz a potom mail že preži super leto a bla bla bla....to je dôvod že ho minimálne ďalší polrok nenavštívim
nechodil som tam, len ked som sa straaasne nudil a to som sa tam potom nudil este viac..
inak tam uz nechodim...donedavna som si tam chodil citat maily, kedze mi tam chodili niektore dolezite ale teraz sa mi vsetko automaticky preposiela na gmail..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale zasa na druhej strane, som tam spoznala vela ludí, lásku ....
inak tam uz nechodim...donedavna som si tam chodil citat maily, kedze mi tam chodili niektore dolezite ale teraz sa mi vsetko automaticky preposiela na gmail..