Cawte vsetci.Mam 16 rokov a mam jeden problem.Mam babu a sexualne spolu zijeme, teda sa snazime.No ten problem je ze ju nedokazem uplne uspokojit.Niekedy sa mi ju podari spravit, no niekedy ani za boha.Spravil som ju asi trikrat za to co sme spolu ale to
Trochu mlady vek nie???? . zenam to furt trvalo dlhsie kym sa spravili. A muzi sa spravia furd rychlejsie ako ich polovicky. Sa opytaj tojej baby co a ako to ma rada. Skus napr. rozne pomocky ktore k tomu mozu pomoct
Silent ma pravdu. Ked som mal ja 16 tak som si mohol prst cmulat a tento tu sa pyta ako riesit sexualne problemy a ze sa rychlo spravi. Ved necudo ked je take decko
Dievčatá anto vždy potrebujúú viac času a potrebuju mať pritom peknu atmosfeeru a musia citit viac bodov ktorých sa ich dotýkaš jazykom napr čiže vždy rob dve veci naraz =D aby to bolo efektivnejšie =D cize napr.... palcovat a kusať do ucha alebo tak ... a s tým že krátko vydržíš čo ti nato poviem .. ked pichate nemysli na ten krasny pocit ale mysli ako si rano robiš do školy desiatu ....
Vedel by som ti poradiť, ale podľa mňa si moc mladý a tvoja priateľka asi tiež. Sex nie je šport a jeho cieľom nie je za každú cenu dosiahnuť orgazmus. To, že ju nevieš uspokojiť je len dôkazom toho, že je nato priskoro, obaja ste ešte príliš mladí a nemôžete naplno využiť svoj sexuálny potenciál. Hlavne, keď beriete sex len ako niečo na uvoľnenie svoj túžby a nadržanosti a nie ako prejav lásky. Čo vo vašom veku ani ináč nemôže byť. Je to hlavne zvedavosť, čo vás k tomu ženie. A asi to tu zbytočne hovorím, pretože aj tak vás nepresvedčím.
Hm, budem sa opakovať, ALE opať súhlasím s Putzig-om.. sex vo vzťahu nie je o tom, hlavne nie vo vašom veku, že hmm máme na to chuť, tak prečo nie.. Môj, konzervatívny názor je, že sa máš milvať s človekom, ktorého máš strašne rád, čo určite nejakým spôsobom splňujete.. ale asi k tomu treba skutočne viac, než len chtíč a túžbu..Ja aspoň osobne za tým hľadám iné a preto mi príde absolútne bezpredmetné riešiť takého "problémy", ktoré súvisia predovšetkým s vekom a s nevyzretosťou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov