Ahoj, pritrafila sa mi taka vec..minuly tyzden som stretol v skole super dievca, fajn sme si pokecali a tak....lenze ked som ju videl tento tyzden v skole, tak s nou bol stale nejaky chlap, ktory ju evidentne cely cas balil...ako frajeri mi este nepripada
@maximax ta ty si asi dajaky egoista..pocuvaj... teba akoze este ziadna neodpinkala? sak bud pojdete von abo nie..svet sa nezruti.. ci nebodaj si taky slaboch a sa bojis odmietnutia? na svete niekolko miliard zien,mas na vyber...
@tomias prave si mi vnukol napad! ...viem, ze vyber je velky, ale nikdy si nezazil ten pocit, ze ked sa ti fakt niekto pacil, tak sa ti "nechcelo" balit ostatne?
chlape ved ty nemas gule?...normalne chod za nou v uplnej pohodicke sa knej prihovor ked ste uz pred tym kecali...co riesis blbosti...a aj keby mala niekoho co teraz? pokial to ona dovoli tak ty nieres somariny...len raz zijes
Vykasli sa na inych! Ked ustupis a budes na to kaslat, logicky nedostanes co chces! A zenam sa to paci, ked su obletovane. Zalezi ale na tom, kto ide tym spravnym smerom a pouziva lepsie baliace techniky. Mohla by ti pomoct stranka www.akonazenu.webnode.sk - najdes tam vela tipov a trikov a Skulavy Boris ti rad poradi vo svojom fore!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nakoniec si mozno lepsi ako ten druhy, tak si aspon bude moct vybrat
ale ak je zadana tak by si ju mal nechat tak
@smajdalf no myslim si, moznoze je zadana, ale urcite nie s tym, co ju bali
@coquette len ja ju namotavat nechcem, takyto typ "zabavy" nevyhladavam
@chevro nie, neboj sa
srsly. Užaj chod za ňou a nečum zdialky.
Alebo plač potichu....