3. Ak by ste mali ísť s priateľmi na výlet a oni by chceli ísť na jedno miesto, a vy by ste chceli ísť na iné... a) Išli by ste so svojimi priateľmi b) Išli by ste na miesto sami, kam chcete ##4. Ak by ste boli v triede, kde sa vám nepáči, ale všetci vaši
Isla by som so svojimi priatelmi ale pred tym by som sa ich snazila prehovorit.. Kazdopadne by som tam na just nesla sama ved je to predsa skupinovy vylet a mensina sa prirodzene musi prisposobit
ostala by som v triede.. Spolocnost je dolezitejsia nez prostredie
povedala by som, ze sa mi nepacil.. Neviem preco by som nemala byt uprimna zvlast medzi priatelmi
Je super ze su ku mne priatelia uprimni ale je to moja vec
3. Ak by ste mali ísť s priateľmi na výlet a oni by chceli ísť na jedno miesto, a vy by ste chceli ísť na iné... a) Išli by ste so svojimi priateľmi
4. Ak by ste boli v triede, kde sa vám nepáči, ale všetci vaši priatelia by v nej boli.. a) Ostali by ste v triede, aby ste boli s priateľmi
5. Boli by ste na filme, ktorý sa vám nepáčil, ale film sa páčil vašim priateľom. Vaši priatelia by sa opýtali na váš názor odpovedali by ste... a) Úprimné, že sa vám film nepáčil
6. Máte na sebe oblečenie, ktoré sa nepáči vašim priateľom. Čo urobíte? c, akceptujem ich názor, ale nejdem sa kvôli tomu prezliekať, to kde sme
7. Na stupnici od 1 do 10 (10 najviac) zhodnoťte aký vplyv majú na nás vaši priatelia Nemám rada takéto škatuľkovanie priateľov do jednej skupiny. jedno sú skutoční priatelia, druhé sú kamaráti a tretie známi, partia
8. Myslíte si, že vaši priatelia majú vplyv na vaše názory / správanie? a) Áno
vek : 16
pohlavie: dievčťko
Inak, je dosť nepravdepodobné, že by moji priatelia mali presne opačný názor na film, miesto na trávenie času, alebo na oblečenie, ako ja...ale budiž, dajme tomu že teraz majú. Ja sa snažím tolerovať iný pohľad na svet, aj keď si väčšinou stojím za svojim, a moji kamoši ma ovplyvňujú, ale nie vždy...a ak sú to správni kamoši, tak sa vždy vieme dohodnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ostala by som v triede.. Spolocnost je dolezitejsia nez prostredie
povedala by som, ze sa mi nepacil.. Neviem preco by som nemala byt uprimna zvlast medzi priatelmi
Je super ze su ku mne priatelia uprimni ale je to moja vec
Na spravanie urcite... Na nazory ani nie
4. Ak by ste boli v triede, kde sa vám nepáči, ale všetci vaši priatelia by v nej boli.. a) Ostali by ste v triede, aby ste boli s priateľmi
5. Boli by ste na filme, ktorý sa vám nepáčil, ale film sa páčil vašim priateľom. Vaši priatelia by sa opýtali na váš názor odpovedali by ste... a) Úprimné, že sa vám film nepáčil
6. Máte na sebe oblečenie, ktoré sa nepáči vašim priateľom. Čo urobíte? c, akceptujem ich názor, ale nejdem sa kvôli tomu prezliekať, to kde sme
7. Na stupnici od 1 do 10 (10 najviac) zhodnoťte aký vplyv majú na nás vaši priatelia Nemám rada takéto škatuľkovanie priateľov do jednej skupiny. jedno sú skutoční priatelia, druhé sú kamaráti a tretie známi, partia
8. Myslíte si, že vaši priatelia majú vplyv na vaše názory / správanie? a) Áno
vek : 16
pohlavie: dievčťko
Inak, je dosť nepravdepodobné, že by moji priatelia mali presne opačný názor na film, miesto na trávenie času, alebo na oblečenie, ako ja...ale budiž, dajme tomu že teraz majú. Ja sa snažím tolerovať iný pohľad na svet, aj keď si väčšinou stojím za svojim, a moji kamoši ma ovplyvňujú, ale nie vždy...a ak sú to správni kamoši, tak sa vždy vieme dohodnúť