Skorumpovaná súťaž alebo náhoda - buďte aj vy svedkami
Pred pár dnami som objavil na internete súťaž ktorú organizovala pri príležitosti Filmového festivalu v Karlových Varoch spoločnosť ASUS. Vyhrať ste mohli hodnotné ceny, prvá cena bola Notebook ASUS N Series, takže som sa hneď zapojil. Stačilo odpovedať n
urcite ten chalan co vyhral notak iseil do prahy lobovať a ostany tiez sa spamataj a miesto toho aby si tu zneužival mena tak sa uckaj aby si aj ty bol nejaky ing. dr, judr mgr a pod. tak rychlo zmaz ich povolania ak nechces mat problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kriste pane.
Ale je to nepreukazatelne...... myslim ze na sude by to nazvali nepriame dokazy
áno poznám @tomas a teda si s ním občas napíšem hoci som ho v živote nevidel
tiež si myslíš, že som to vyhral vďaka tej známosti?
ono.. každý máme nejaké známosti.. a robíme si ďalšie a nové.. ale toto čo píšeš.. uff.
ako chceš mi povedať, že na to, aby niekto vyhral v nejakej súťaži myš alebo čosi do hodnoty 1000CZK potrebuje známosti?
myslíš že ten právnik ten noťas potreboval vyhrať? veď si ho kúpi sám a ešte dá do nákladov..
ale mno.. keď konšpirácie..tak konšpirácie..
to isté aj nejaká speváčka Lenka Švestková z Bánova... určite má také konexie že jej pomohli vyhrať myš asus