@etelnair zistila som ze lepsie ako vypisovat etele je na niekoho sa vrhnut na mieste cinu ale ze si to ty zapamatam si a pridem ta najblizsie potesit! aby si sa necitil nejaky zabudnuty a zanedbany nedajboze
som zamilovaná....prd, ja už zamilovaná nie som - ja ho milujem ako nikoho v živote až to bolí....fakt to až bolí niekedy....pripadám si akoby som mala srdce vo zveráku a tá bolesť z prípadnej straty, keď sa zverák utiahne kúsok viac, a začne sa nejaká nezhoda, to tak strašne bolí, že to mi bráni zdravému úsudku môjho inak sviežeho rozumu!!
inak minule som na teba v P. myslela, keď som sa tam cítila osamelejšie ako kedykoľvek predtým.
a raz dávnejšie (ešte cez semester) som ťa videla na zastávke, bolo to myslím na výstavišti, cez matějskú pouť, sedela som v tramvaji a nevidel si ma vôbec (asi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tie city ma úplne ochromili....ách bože :/
inak minule som na teba v P. myslela, keď som sa tam cítila osamelejšie ako kedykoľvek predtým.
a raz dávnejšie (ešte cez semester) som ťa videla na zastávke, bolo to myslím na výstavišti, cez matějskú pouť, sedela som v tramvaji a nevidel si ma vôbec (asi)