Ahojte.Má niekto skúsenosti alebo tak ako ja trpí seborou? Len by som sa rada opýtala..ak by som včas nešla k lekárke tak by som pravdepodobne skončila bez vlasov že? Vďaka za odpovede (samozrejme zmysluplné)
Predtým ako pôjdeš k lekárke, skús toto - » www.mojalekaren.sk/skin-cap-sampon... Šampón, spray ale aj krém. Za mna ti môžem povedať, že ta to zbaví problémov na 95% takmer okamžite.
@2 Šampón ju možno zbaví akurád tak vyrážiek. Pri dermatitíde treba odstrániť jej príčinu a nie dať si na to nejaký šampón, spray alebo krém. To je len dočasné riešenie a časom sa jej to aj tak vráti.
Na tvojom mieste by som išiel s tým radšej k lekárke
@darksider96 Neviem či poznajú presnú príčinu alebo len hádajú. Ako som sa dočítal, pri horších prípadoch ti dajú napr. prednison a kortikoidy. Používať hneď hormóny a steroidy, čo ti rozhádžu organizmus - resp. lokalne menia a poškodzujú bunky, moc dobre neni. V tých krémoch sú v dobrých pomeroch deriváty napr. zinku, čo je taktiež učinna latka- a pri spravnom použivani sa to nemusi vratit nikdy.
Pred par rokmi som to mala vzadu vo vlasoch a doktor mi na to dal sampon a taku ruzovu vodicku. Neviem, ako sa tie pripravky volali ale strasne to smrdelo. Po par tyzdnoch mi to zmizlo a nastastie (klop, klop) uz nikdy nevratilo. Oblast mimo vlasov som si mala natierat aj takou kortikoidovou mastickou, ale na to som sa uz vykaslala. Hlavne si to nesnaz zoskrabat (ako ja), budu s tym akurat vacsie problemy.
Ahoj, davno som tymto problemom trpela tiez, ale kožna doktorka mi pomohla, vyskusali sme par masticiek a posledna zabrala... Nepamatam si uz sice nazov, ale kazdemu sadne nieco ine. Aktualne udrziavam plet aj vlasovu pokozku zdravu vdaka prirodnej kozmetike, nepouzivam ziadne chemikalie, prikladne sa o nu staram. Kedze je to sposobene nerovhovahou premastenia, tak mi velmi dobre na tvar robi krem z kosatca, od znacky Weleda, ten napomaha vratit rovhovahu mazu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na tvojom mieste by som išiel s tým radšej k lekárke