neviete z coho ma mozu hrozne stipat a svrbiet bruska prstov a aj dlan?je to neznesitelne....nie a nie prestat uz som si aj ruky par krat umyla aj nakremovala ale aj tak to citim....
lepsie jak ja mam teda alergie a dost silne onedlho pride to najhorsie na moj ekzem, alergiu a to je JAR vsetky tie pely.. a ekzemy mam priserne a najma na prstoch.. no nevyzera to prijemne chodime ku koznej a furt nic
mne sa to stáva a vraj ak nie si na nič alergická (čo ja nie som) - je to vraj "lenivá lymfa" - ktorú treba rozprúdiť. Poznám to veľmi dobre a je to strašne nepríjemné, mne pri tom aj napuchnú strašne ruky...chystám sa chodiť na lymfodrenáž, vraj to pomáha...
alergicka neviem ci som to ete doriesi doktorka ked pojdem na kontrolu lebo stale kaslem a som uplne zdrava ekzem som nemala zatial toto sa mi stalo prvy raz mama tvrdi ze to z toho ze som po dlhej dobe cistila zemiaky ze mi skrob vysusuje ale nefim sere ma to je to neznesitelne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
moste to byt aj z dovodu jedla a nasledne po tom bola reakcia
skus nejaky dobrý krém, z lekárne