čítal niekto túto knihu? aký máte na ňu názor? dá sa jej veriť? ja jej celkom verím, aj ked to s tým Enki mi príde trocha nevierohodné.. čo vás na nej najviac zaujalo?
btw ja ju teraz čítam som niekde v polovici, t.j. o iluminatoch
@kelly152132 piše sa tam o minulich civilizaciach, o iluminatoch, NWO, o jaskyniach v tibete, kde su ludia v stave samadhi, o mimozemskych civilizaciach, su tam opisane kozmicke zakony a ku koncu je o tom, ako zlepšit svoj život
čo som čítala že tie knihy boli v Nemecku zakázané, a že to má zmeniť moj pohľad na svet či čo... tak dávam fakt ruky radšej preč od nej (aneb, len som čítala očom to je na martinuse)
@kelly152132 no ano zmeni ti pohlad na svet ale k lepšiemu a zakazana bola kvoli tomu že sa v nej hovori o ilumonatoch a ešte k tomu pri nim.. a oni chcu ostať v tajnosti.. ale inač dobra kniha
@etelnair pekne vystihnute až na to že to nie su sračky
(v poslednom čase som tuším videl viacero kníh, ktoré upozorňovali na to, že ich nemám otvárať. ak som to náhodou porušil, hneď som prišiel na to, prečo som sa mal rady držať - buď na mňa z knihy zívla stupídnosť alebo nuda
A takto, AK by aj jednotlivé motívy mali niečo do seba, ak mi niekto povie, že jedna kniha sa venuje aj ufónom, aj veľmi súvisiacim iluminátom a NWO a ešte aj osobnému rozvoju (ten to totálne zaklincoval), tak mi to príde, že to sa ani nedá brať vážne. To musí mať autor teda široký záber!
Naozaj je dobrou radou drzat sa bokom od akychkolvek produktov, ktore sa zamerane na zakladne ludske psychicke reakcie, "nazvime to ruky prec od, uvidite kolko ludi si to kupi len kvoli nazvu" Ovce idu za kazdym pastierom, no
@anzu nečitala si knihu tak bud ticho.. naozaj je to tam prepojene a dost logicky.. všetko zo všetkym suvisi.. mimozemske civilizacie spolupracuju s iluminatmi.. a ako nadviaže na osob. rozvoj to neviem, ešte som tam nedošla
@sim727@31 v takych knihach vzdy vsetko spolu suvisi. autori v nich vsak vynechavaju odporujuce skutocnosti a slepe miesta zaplnaju svojimi fantasmagoriami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
2. necitala
3. nerozkazuj mi!!
@lesush to je zrejme názov knihy
a blbe komenty si prosim ušetrite..
@etelnair pekne vystihnute až na to že to nie su sračky
rád sa budem riadiť názvom knihy teda
(v poslednom čase som tuším videl viacero kníh, ktoré upozorňovali na to, že ich nemám otvárať. ak som to náhodou porušil, hneď som prišiel na to, prečo som sa mal rady držať - buď na mňa z knihy zívla stupídnosť alebo nuda
tieto knihy citam na pobavenie
ale veď ono je to logické, keď pochopíš, ako funguje svet a následne aj vesmír, osobný rozvoj bude takmer automatický
Naozaj je dobrou radou drzat sa bokom od akychkolvek produktov, ktore sa zamerane na zakladne ludske psychicke reakcie, "nazvime to ruky prec od, uvidite kolko ludi si to kupi len kvoli nazvu" Ovce idu za kazdym pastierom, no
tak musel niečím zaujať na prvý pohľad
prichádza však doba, kedy konečne všetcí pochopia zmysel našho bytia na Zemi....sme generácia, ktorá to všetko zažije....
ten čas sa rýchle blíži.............filip