Predstavte si ze by ste uz mali za sebou par vztahov ale ani jeden vam poriadne nevysiel, ale jedneho vztahu vam bolo fakt fakt luto, od rozchodu by ste sa nevideli a teraz by vam ten clovek zacal pisat ci sa nevratite k starym casom a zas sa n
2 roky su dlha doba.. urcite by ste mali byt najprv "priatelia" a obnovit vztah po tejto stranke, az neskor sa ked tak pokusat o nieco viac.. ten clovek sa mohol zmenit a nakoniec by si to mohla lutovat. ak o obnovenie vztahu ale obaja stojite a ste volni, za skusku nic nedas ale skutocne tomu dajte cas
zalezi na tom, preco ste sa rozisli a ci su tie dovody, resp. okolnosti uz zmenene. je podla mna mozne obnovit vztah, len zalezi ozaj na tom, aky bol a preco skoncil a tak...a clovek casom zabudne na tie zle veci a spomina na dobre a moze byt lakave znovu sa k tym dobrym vratit...ale treba dat pozor na to, ci tam naozaj uz nie su tie zle...lebo ak je to to iste co vtedy, tak to nevydrzi...cize opatrne a rozumne, ale preco nie..
@Ehm00 no a to si sa snim ty rozisla ci on s tebou? a s tymi treningmi skoncil alebo stale trenuje? lebo ak skoncil tak j to v poode ale ak nie tak stale nebude mat cas
@pikao rozisiel sa so mnou on pretoze videl ze mi bolo kvoli tomu smutno...stale trenuje ale zevraj uz menej tak naozaj neviem ci sa mam s nim stretnut alebo nie..
@Ehm00 tak ked stale trenuje je to zbytocne, znova sa to zopakuje podla mna. mozte sa obcas stretnut a byt kamarati ale na vazny vztah to nebude lebo to bude zase o tom istom ze ty budes smutna ze nie ste spolu a on bude smutny ze musi trenovat vies aj tak sa potom rozidete. no ale to je cisto moj nazor takze rob podla seba ako to citis
@pikao ale vies rozisiel sa so mnou dost kruto, ja som si s nim chcela aspon pisat ako kamaratka raz zacas no nikdy neodpisal, a vlastne odvtedy sme sa ani v meste nevideli, mne chybal a rozmyslala som stale nad nim skoro rok ale on sa mi ani raz neozval ani nic a teraz zrazu zacal byt velmi mily a zacal mi pisat, takze neviem ci to bude brat vazne alebo to dopadne ako minule...
dakujem ti @pikao , chcela som poradit a podla toho sa rozhodnut, tak ja nad tym popremyslam ale urcite zoberem do uvahy ze stale trenuje, este raz dakujem.
@Ehm00 no ako som povedala podla mna to tak dopadne a okrem toho rozisiel sa s tebou lebo ho to prestalo bavit a to je dost onicom lebo nabuduce ho prestanes bavit a zase budes smutna.
@ehm00 zalezi ci sa mu zmenil postoj, lebo jeden znamy ma trening 12x do tyzdna a keby chcel tak by stihal priatelku, neviem ci nejaku nema. Ja cvicim pripadne nejaky sport v priemere tak 4-5x za tyzden a stiham a mozno si este aj neco prihodim.
porozmýšľaj prečo sa ste vrátiť a prečo ste sa vlastne rozišli aby si sa zase nesklamala ak sa sklameš tak toho aspoň nebudeš ľutovať že si to neskúsila
@Ehm00 - ten dôvod odchodu ktorý uviedol sa mi naozaj zdá veľmi nepravdepodobný, vzhľadom k jeho 2-ročnému správaniu po "odchode", kedy si ho absolútne nijako "nezaujímala"... Nemohla tam byť už iná dievčina a keď to nevyšlo odrazu je dobrý návrat....?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale to sú moje dohady. Sama musíš porozmýšľať.