kamoska ktora robi na dohodu v istej firme chce odomna prefoteny obciansky aby ho mohla dat do roboty a dostavala by viac penazi kedze ja este studujem...neviem presne jak to je a jak to funguje tak sa chcem spytat ze ci je to bezpecne vobec?mate niekto s
@anzu myslím, že aj vedúci v tej firme by o tom vedel, že to tam dala naschvál, aby mohla robiť viac hodín/ dostávať viac peňazí.. nemyslím si, že ľudia sú takí naivní, že by si nevšimli, že to nie je ona
na uplatnenie nároku na nezdanenie mzdy potrebuje hlavne potvrdenie o návšteve školy - keďže je to (bohvie ako dlho ešte), výhoda pre študenta - a nie občiansky
celé to vyznieva veľmi pochybne. nič jej nedávaj, lebo takáto "kamoška", čo chce robiť podvody, ich veľmi ľahko urobí aj na tebe, a jedného dňa sa ocitneš v pozícii bezdomovca a dlžníka, ani nebudeš vedieť jak.
@luc.ka ano, je to tak, že max 80hod/mesiac, ale keby robi ta jej kamaratka ako keby za dvoch ludi, može mať viacej hodin odrobenych
@anzu no čo ja viem, mne toto pripomína jeden prípad, ked mi kamarátka hovorila, že hodiny, ktore odrobí jej priatel, budú pripisovať jej, lebo on može mať len nejakých 40.. proste robiť bude on, peniaze chodiť jej, ona mu ich potom da.. je to ako keby on robil na jej občiansky, ked sa to tak vezme
čo ale neznamena, že ja by som to tak robila, iba vysvetlujem ako tomu rozumiem ja
na cudziu občianku sa dá všetko naposledy niekto vybral novú dodávku na ocov OP a kamrát v čechách má dlh 500 000 kč a nevyhral ani na súde že ten dlh neurobil on ....ešte stále ťa zaujíma prefotená občianka?
alebo môžme na tvoju občianku urobiť fiktívnu firmu zaplatiť 10 cigánov akože robotníkov nabrať hypotéky a pôžičky ...preperieme to cez 20 účtov a sme v balíku
najlepšie sa vraj takto dalo nabaliť na Flexi hypotéke ale ten chalan potom dostal len 5 ročnú podmienku lebo všetko vrátil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale keby sisi chcela najst brigadu ty tak uz nemozes lebo nemozes mat dve brigady ktore ti nezdanuju oficialne
beztak je to velka kravina(museli by byt aj na zmluve tvoje udaje a podpis) a nikdy by som na toto nedala svoj obciansky
proste ak nechces riesit dake komplikacie vbuducnosti ser na to
daj mi prefotenu obcanku a ja ti tiez s nou take triky ukazem seljake, ze sa budeme na tom spolocne pochechtavat este velmi dlho
-.-
a.... počkať, to len mne uniká, ako je vlastne možné odovzdať občiansky s iným menom a fotkou?
celé to vyznieva veľmi pochybne. nič jej nedávaj, lebo takáto "kamoška", čo chce robiť podvody, ich veľmi ľahko urobí aj na tebe, a jedného dňa sa ocitneš v pozícii bezdomovca a dlžníka, ani nebudeš vedieť jak.
@anzu no čo ja viem, mne toto pripomína jeden prípad, ked mi kamarátka hovorila, že hodiny, ktore odrobí jej priatel, budú pripisovať jej, lebo on može mať len nejakých 40.. proste robiť bude on, peniaze chodiť jej, ona mu ich potom da.. je to ako keby on robil na jej občiansky, ked sa to tak vezme
čo ale neznamena, že ja by som to tak robila, iba vysvetlujem ako tomu rozumiem ja
alebo môžme na tvoju občianku urobiť fiktívnu firmu zaplatiť 10 cigánov akože robotníkov nabrať hypotéky a pôžičky ...preperieme to cez 20 účtov a sme v balíku
najlepšie sa vraj takto dalo nabaliť na Flexi hypotéke ale ten chalan potom dostal len 5 ročnú podmienku lebo všetko vrátil