Keď dvaja kokoti pred rokmi rozbíjali Československo nepotrebovali sa pýtať ľudí v referende či s tým súhlasia alebo nie a potom už išlo referendum jedno za druhým. Ani jedno nebolo platné pretože sa jednalo len o kokotiny presne ako aj teraz,takže jednoznačne nezúčastním sa.
podla mna tam nic naozaj vazne nestoji... mame väcsie problemy ako 13 plat politikov, a imunita, ktora sa zda ludom "neferova"... Ludia konaju len zo zavisti, a skodoradosti... ako som uz povedal ine, najradsej by ludia boli, keby zarabali minimalnu mzdu, alebo robili zadarmo, a aby rokovali od rana do vecera, a tak... toto je chore.
referendum prepadne ako tie minulé, a sú to zbytočne vyhodené peniaze... táto vláda šetrí na všetkom... ale pritom je referendum, čo stojí veľa peňazí... (neviem koľko, tipujem od stotisícov do miliona eur)
Píšete tu "zbytočne vyhodený 7 mil. eur", ale zbytočné budú až vtedy, keď referendum nebude platné. A prečo nebude platné? Lebo budete sedieť doma na zadkoch.
Každý sa sťažuje, že politici robia hento a tamto, a keď máte teraz šancu ísť o niečom rozhodnúť, tak strčíte hlavu do piesku. Nikto vás neprinúti ísť tam hodiť lístok, ale premýšľajte o tom sami, ako veľmi vám "ublíži", keď obetujete 10 minút času.
Po prvé aj by som šiel no budem odcestovaný. Po ďalšie, ak mám pravdu povedať tak to nemá význam, lebo určite účasť voličov nebude nad 50%. Jediné jedno referendum malo účasť nad 50% a to, keď sme hlasovali o našom vstupe do EÚ. Inak ani jedno neprešlo a bolo ich cca. 6 či 7. A nakoniec aj keby bola účasť nad 50%, tak to určite nebude záväzné pre NR, čiže to je len taký Šuľakov ťah na občanov tohto štátu, aby videli že sa niečo deje a niečo sa rieši. Veď už dnes dobre vedia, že je to celé na hovno a tých 7mil. € mohli dať aspoň na povodne. Lenže arogantný debili budú aj tak presadzovať svoje a vyhadzovať peniaze, toto ich vôbec nejebe, že referendum aj tak skončí fiaskom.
@alpynus môj komentár nebol zbytočný, ja som vyjadril svoj názor, ale ten tvoj som tam nevidel iba si reagoval na mňa, čiže tvoj príspevok bol zbytočný.
@mernose on je ešte horšie než Smolík a Šaškovič dohromady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale tak.. teda..
nehlasovat v referende, to radsej stratit obcianstvo a ist sa odstahovat na Sibir...
slovenske basketbalistky spravia ďúru do sveta a keď je olympiáda..
zabudol som na niečo?
A kto "zacvaká" tvoj zbytočný komentár?
Píšete tu "zbytočne vyhodený 7 mil. eur", ale zbytočné budú až vtedy, keď referendum nebude platné. A prečo nebude platné? Lebo budete sedieť doma na zadkoch.
Každý sa sťažuje, že politici robia hento a tamto, a keď máte teraz šancu ísť o niečom rozhodnúť, tak strčíte hlavu do piesku. Nikto vás neprinúti ísť tam hodiť lístok, ale premýšľajte o tom sami, ako veľmi vám "ublíži", keď obetujete 10 minút času.
@mernose on je ešte horšie než Smolík a Šaškovič dohromady.