Takze mam 16 rokov a mam priatela ktory ma 19 rokov...strasne sa lubime a sme spolu pol roka....nedavno sme prvy krat skusali mat sex....ale problem bol v tom ze do mna nevedel vniknut...prosim vas poradte ako by sa to dalo...alebo nejaku polohu...mozete
akože zlata moja ten vek si spomínať nemusela je nepodstatný, buď si ty ako nejaký suchý koberec u svokry alebo ho on má moc veľkého, alebo si ty ešte v živote nemasturbovala, neviem čo za trtka si si o našla keď určite vedel že si panna o on to do neba tak surovo ryl ach aká to neetickosť, vieš čo poraď si sama...........
kedze mam za sebou mnoho rokou citania vselijakych dievcenskych casopisov, zhrniem ti, co som sa tam dozvedela
skuste dlhsiu predohru, nech najskor do teba skusit vojst prstom/tami, podla mna je dolezite aj to, aby si vedela ty, co ti je prijemne, aby si boola dostatocne vzrusena atd... a vraj je fajn, ak si skusis podlozit zadok vankusom, vraj by to malo ist lahsie, ale toto fakt neviem, ci je pravda...
a najhorsia varianta je, ze trpis vaginizmom, ak uz to ozaj nijako nejde...
no, niektorym zenam sa stava, ze vsetko v pohode, ale akonahle sa muz priblizi, tak sa proste stiahnu... ale tak, to je ozaj asi najhorsi scenar, vobec to nemusi byt ono.. skus sa viac uvolnit alebo neviem no..
na margo 13: ... niekto mi rozpraval o pare, ktory skusal mat sex, lenze tu zenu to strasne vzdy bolelo a potom sli ku gynekologicke spolu a zistili, ze sa snazil vniknut do jej mocovej rury
ja som mu dala taky navrh ze nech ma zacne prstovat troma prstami..lebo doteraz to robil dvoma..ale on mi na to povedal ze nebudeme to robit nasilu..ze vsetko ma svoj cas..
tak sa nečuduj máš vek aj rozum na to aby si si to zistila sama a normálnejším spôsobom napr spýtaj sa na to svojej mamky alebo bamky alebo čo ja viem koho
sice neviem ci by to pomohlo skus chlapca vzrusit ty aaaa ked budes lezat nanom taak sa snaz zasunut si ho tam sama sice vniknutie nebude moc hlboke ale da sa to proste ucup sa nad nim aaa potom skus aaaale to len navrhujem nemam skusenosti
Hmm, nech skúsi pred sexom do teba vnikať prstami. Snaž sa uvolniť hlavne nemať žiadny strach, majte nejaké kludné miesto, kde sa nemusíte obávať, že vás niekto vyruší. Ak nie si dosť mokrá skúste lubrigačný gél.. Treba len skúšať, byť trpezliví a raz sa to určite podarí
Takze... tie deti co vypisuju kraviny si nevsimajte, vidno ze su "skuseny"...
Lava18, na tvoj problem je vela rieseni a ktore bude to spravne, to uz budes asi vediet:
Bude to asi v tom, ze nie si dostatocne vzrusena. Prsty nestacia, tomu musi predchadzat este mnoooho veci. Ja som na vlastnej kozi objavila par veci>
Uplne super je, ked spolu pozerate nejaky romanticky film, lezite vledla seba, hladkate sa, sem/tam sa pobozkate. Ani si to neuvedomujete ale uz to je zaciatok predohry. Taktiez pomale vyzliekanie, laskanie po celom tele... a uplne uplne nakoniec by sa mal sustredit na tvoju... najprv zvonka, nezne hladkat okolie, potom klitoris, aj jazykom... az potom prsty dnu... najprv len 1, velmi pomaly a pridavat... a lubrikacny je tiez fajn...
... ved sa dlho mazlite, bozkavajte cely nahy, hraj sa aj ty s nim, klud, mozno mu aj trosku pomoz a nech ti smeruje priamo, rovno do stedu otvorceka, mozno mu aj roztiahni male pysky od seba, skusajte to aj na viackrat ak to vazne chcete, je to normalne, ... neboj za chvilocku pride a ani nebudes vediet ako a uz bude tvoj... ak to uz nemas za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
skuste dlhsiu predohru, nech najskor do teba skusit vojst prstom/tami, podla mna je dolezite aj to, aby si vedela ty, co ti je prijemne, aby si boola dostatocne vzrusena atd... a vraj je fajn, ak si skusis podlozit zadok vankusom, vraj by to malo ist lahsie, ale toto fakt neviem, ci je pravda...
a najhorsia varianta je, ze trpis vaginizmom, ak uz to ozaj nijako nejde...
A si si ista, ze trafil tam kam mal? Vies ci nemieril privysoko
inak fakt by si na taketo veci mohla prist aj sama, no ale ako radim kazdej, vyjeb flasu vina na uviknenie a urcite to pojde.
(vlastna skusenost)
Inac zvykni si ze tu si na birdz-e, to zn. nech sa opytas hocico vzdy sa to zvrhne na kopec srandy a co najvtipnejsich odpisov
kto maže ten jede!!
treba pomastiť a uvidíš ako sa to pekne kĺže
výborná poznámka,,rozveselil si mi den hehe
Lava18, na tvoj problem je vela rieseni a ktore bude to spravne, to uz budes asi vediet:
Bude to asi v tom, ze nie si dostatocne vzrusena. Prsty nestacia, tomu musi predchadzat este mnoooho veci. Ja som na vlastnej kozi objavila par veci>
Uplne super je, ked spolu pozerate nejaky romanticky film, lezite vledla seba, hladkate sa, sem/tam sa pobozkate. Ani si to neuvedomujete ale uz to je zaciatok predohry. Taktiez pomale vyzliekanie, laskanie po celom tele... a uplne uplne nakoniec by sa mal sustredit na tvoju... najprv zvonka, nezne hladkat okolie, potom klitoris, aj jazykom... az potom prsty dnu... najprv len 1, velmi pomaly a pridavat... a lubrikacny je tiez fajn...