Viem, že tento problém majú viacerí chalani, ale boja sa s ním vyjsť na povrch, lebo sa boja hanby. No ja s tým už musím... Mám 15,5 roka a môj penis meria v normálnom stave 10 cm a v stoporenom 17 cm. Veľa článkov písalo, že si to nemám všímať, ale ja mu
zabil si to vetou: ako sa spravne meria penis... ...to kao keby si sa spatal ako sa spravne meria ruka... ...urcite si kazdy meria svoje ruky ked ich drzi pri tele a ked ich ma vystrete ...
Hmm... chlapec... fúúúh... pobavil si ma .... ak si nájdeš babu s pičou ako hviezdna brána tak ti bude 17málo... ale pokial ja viem tak babám nejde až tak o veľkosť ako o techniku ... a dovolím si tvrdiť že to je 98%tná pravda (2% - výnimky...to napríklad nenásytné nymfomanky alebo tie s hviezdnou bránou ) ..a vieš pokial si budeš doma skúšať ako sa to správne meria tak tú techniku asi nebudeš mať na dákej extra úrovni a svojícvh 17cm (na ktorých si asi velmi hrdý ked to sem píšeš) si môžeš schovať do kúta... asi tolko ti poviem k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
1. daj si realny vek do profilu
2. prestan citat kokotiny
V 15tich som nebol extra vyspely ako ziadny pubertiak ale tvoj text mi prisiel tak na 5,15 rocneho
niekde bolo video taky cernosky saman to robil a by si sa cudoval ze aky mal kver
..kvak..
ty nevieš aké máš kozy? a či sú priemer alebo nie?
Bože, načo nám je informácia, aký veľký máš penis?
@petik456 je to strašne málo, pokiaľ máš hrúbku 1 centimeter
Podla toho co sa zenam viav lubi ? (ROFL)
Musis si overit