Som deviatak na ZŠ a na škole uči taká trochu učka, čo nevie zo sebou, Pridé do triedy a bľačí jak šibnutá, začnete: ,,A..." a zase škrieka, a ešte Vám so všetkou jej drzosťou povie takto sa rozprávaj doma z mamo
Aj my sme mali na gympli jednu podobne ladenú, ale my sme to brali s nadhľadom a bavili sa Mala nenormálnu radosť, keď mohla dať 5 - " Máš PETKU! " + hysterický smiech a tie jej výroky - " jáááj, vy ste takí somári.. a sprostí!" a kto nemal labák, musel jej doniesť Rumbu, tú čokoládu ja som mala šťastie, lebo ma považovala za múdru, tak keď som aj zrovna nič múdre nepovedala - "máš jedničku, vidím, že si sa učila"
mi sme mali tiez taku ucitelku bola totalne hnusna len same zle znamky nam davala..a tak nieco take ako ta tvoja...uz sa to nedalo zniest tak sme to povedali riaditelovi a spisali peticiu potom sa konali rodicovske tam sa aj rodicia povedali ze by mala odist...o dva tyzne sme ju uz potom nikdy nevideli ...znamky sa nam zlepsili a to o dost ...skuste to aj vy..
Treba povedat rodicom a nech idu za riaditelkou a ked sa nic nezmeni tak urcite v triede nejaky rodic je sponzor skoly alebo nieco take a nech pohrozi ze prestane sponzorovat, u nas bol v 4 triede tiez nieco ze ucitelka velmi si vybijala zlost na nas a spoluziakov otec zasiel za riaditelkov a odvtedy sa skludnila
pozri, si na zakladke-to je este ten lepsi pripad..pretoze po 1: vecis a daju riesit a po 2: aj tak uz odchadzas..
ale ak sa ti stane nico taketo na strednej necakaj, ze sa postazujes a vec bude vyriesena-prave naopak..ta dotycna si na teba zasadne a mozes byt rad, ze sa na tebe nebudu vozit aj jej kamaratky-prava a lava spolusediaca v zborovni..
lebo jednoducho ak ta ucitelka tam uci sto rokov-a spravala sa podobne uz aj predtym a vela ludi sa stazovalo-tak ta tvoja staznost bude iba kvapkou v mori...
a co tym chcel basnik povedat??? ber to ako dobru "skolu" do buducna
No my mame tez neičo také... povedať rodičom...naši sa tak sťažovali na rodičovskom, a teraz máme celkom kľud..No veď si deviatak, odchádzaš, tak prečo neposlať preč aj ju?Psychyatria! tak ako naši predošlí deviataci...
povedzte to vsetci rodkacom..!! a na rodicovskom ak to vsetci povediaze nechcu aby vyucovala tak sa to da zmenit..
My sme mali na skole taky pripad ze ista trieda nechcela svoju triednu.. povedali to na rodicovskom a mali mat PODPISY vsetkych rodicov a zmenili by im ju.. chybali im 2... tu ucku maju stale...
tomu sa hovori pani pedagogicka drvivej vacsine ucitelov po urcitom veku a po vymeneni ludi ktorych ucili zacne drbat! (nevymyslam si, mam doma jeden zivy priklad a u babky dalsi ako hovori mamina mali by ist na kataster vybavovat stranky *ROFL*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jaj ci boha, to sú ale problémi
ale ak sa ti stane nico taketo na strednej necakaj, ze sa postazujes a vec bude vyriesena-prave naopak..ta dotycna si na teba zasadne a mozes byt rad, ze sa na tebe nebudu vozit aj jej kamaratky-prava a lava spolusediaca v zborovni..
lebo jednoducho ak ta ucitelka tam uci sto rokov-a spravala sa podobne uz aj predtym a vela ludi sa stazovalo-tak ta tvoja staznost bude iba kvapkou v mori...
a co tym chcel basnik povedat??? ber to ako dobru "skolu" do buducna
viem na strednej to môže byť horšie, ale tu máme poistku jedného super učiteľa ktroí nás môže učiť, čiže by to šlo zariadiť,
a určite nechcem skončiť deviatku s 5 s chémie aspoň nie na základke,.
My sme mali na skole taky pripad ze ista trieda nechcela svoju triednu.. povedali to na rodicovskom a mali mat PODPISY vsetkych rodicov a zmenili by im ju.. chybali im 2... tu ucku maju stale...