viete nejake rady ako najdlhšie vydržať bez jedla?aspoň týždeň a schudnuť?please pisteeeeeeeee len anorektičky.sproste poučovanie ma nezaujíma,nikto ma nepresvečí o tom čo robím
no ak chces poriadne schudnut tak to je na takych 20 dní prestan absolutne jest vsetko meso uvidis naozaj to posobi a ucinkuje proste nic z mesa ani chipsy slaninove proste ZIADNE MESO ako mlieko, vajcia hej ale meso nie....
Matez:mäso som nejedla už pol roka,tak že to nezabera a chipsy som ani nikdy nejedla keď jem tak eln dake racio chlebíčky,mno ale chcela som dake rady že čo piť aby mi to dodalo energiu miesto jedla
Majlos:kukni sa na seba a potom vrav že je niekto narušeny.ja som si len vybrala svoj štýl života a ty sa môžeš isť bodnuť zo svojimi trapnymi kecami tak odpal ty.nezaujima ma čo si omne myslíš toto je tema len pre tých čo ma chápu tak odpál ty.odídem otialto ked budem chceť
Ty picka nedonosena, anorexia nie je styl zivota, je to psychicka choroba vyvolana nedostatkom sebavedomia a uctou k samemu sebe. Len slabe psychicky labilne povahy sa nechaju oblbnut dnesnymi poziadavkami na fyzicky vzhlad zien. Som zvedavy ci nejaky chlap oceni ze vyzeras jak kostra, seci ta budu odsudzovat. Budes mat nedostatok energie na normalny zivot... Uprimne ta lutujem a tvoji rodicia su asi slepi ked sa im stracas pred ocami.
Hmm, to je dost kontraproduktivne. Ked je telo dlhsi cas bez prisunov sacharidov (jedlo), tak potom ked nejake konecne dostane, tak zacina usilovne robit zasobne latky (tuk). A ty sa budes len pekne zaokruhlovat a zaokruhlovat.
nechudneš asi preto, lebo nemáš čo chudnúť (usudzujem s tvojej výšky a váhy).
Ale tak ked chces este schudnút,tak chudni normálne, teda jedz PRAVIDELNE dajme tomu každé styri hodiny, ale malé porcie, hlavne vela ovocia, jedlá, v ktorých je vela vitamínov, zeleniny a žiadne sladkosti.
A začni pravidelne cvičiť, chodievaj na biku, prechádzaj sa na čerstvom vzduchu.
Ked chce schudnút, nemozes prestat jesť, ale musís byť casto v pohybe, teda spáliť viac kalorii ako prijmes.
Ale nechápem ta, prečo nicís samu sebu, spamataj sa a chod doktorovi. Blizis nielen sebe, ale aj tvojim blízkym. Prečo to robíš, prečo si si vybrala takýto sposob zivota???
No môžem povedať že týchto stránok je dosť veľa . tam si ,,tlsté " dievčatá vymienajú skúsenosti ako to zakryť a tak . majú dokonca aj bibliu a rôzne úbohé fotky s kostričkami podľa môjho názoru krátko pred smrťou . . vyznávať ana- je pre nich ako nejaké náboženstvo .a majú výroky ktorými sa podporujú . napr. že lepšie mŕtva ako tlstá a podobne.
Holka tebe jebe. 170cm a 47kg, ty chces co schudnut? Dj si vyoperovat oblicku to mas mozno tak pol kila dole, ohol si vlasy to mas tiez nieco z vahy, slezinu si daj vyoperovat mozes si dat aj 2 rebier, odrez si ruky a nohy, to ti vaha padne na tuch "idealnych" 30 Pica.
Btw najdlhsie bez jedla a schudnut? Skus pit iba vodu ty pica, po par dnoch sa nebudes vladat ani len plazit, nastupia halucinacie, ruky sa i budu triast... Potom kedze budes podvyzivena, nedostatok zivin, mas istu hosptalizaciu, vnutrozilovu stravu, a hendp otom psychyatra (alebo zdechnes)
No a ak chces schudnut, tak si potrebujes vypracovat a vyslachtit metabolizmus do takej miery, aby sa ti vsetko rychlo rozlozilo + robit cinnosti, ktore tie latky spotrebuju (fyzicka namaha, intenzivne myslenie, ...). Dietami sa chudnut da, ale tym si okrem ineho poskodzujes svoju sebaistotu, volu, osobnost atd., skratka, psychicke zdravie. To hra ulohu aj pri fyzickom zdravi ---> ak to prezenies, koncis.
ludia ja vas nechapem ja kebyze nemam kazdy den aspon kusok cokolady tak asi zomriem..ved to sa ani neda nic nejst...ked cches schudnut nbud lemra a chod behat alebo tancuj a nenapchavaj sa sladkostami a nezdravim jedlom (hmmm tento bod vynechavam prave som dojedla buchty na veceru ..nech zije zdrava strava ..)
matez-mama schudla riadne vdaka tomu ze nejedla biele pecivo(teda aj to celozrnne bolo len tak sviatocne inak jedla ako zaklad zemiaky varene a ryzu a atd atd ..) proste mesiac-dva a mala skoro 10 kg dolu nam skoro zmizla ...ale aj tak je najlepsie proste o vybehat vyskakat a jest vseeeetko co je chutne
chapem ta.ale je to už prehnane.nebudem ti nadavať lebo viem že potom sa ešte viac utvrdiš v tom že urgentne musiš schudnuť.ak maš aspon trochu rada svoj život tak s tym prestan lebo ta rodičia šupnu na psychiatriu odkial sa tak rychlo nedostaneš,alebo ti zlihaju organy...tak či onak budeš dalšim žiarivym prikladom toho, ako anorexia zabija mlade,hlupe divečata posadnute vyzorom,ktore sa nezaujimaju o nič ine, len o to,aby boli in,chude,krasne a pod.a bohužial aj ja som k nim patrila ale narozdiel od teba som zistila kde su moje hranice.prajem vela šťastia pri liečeni tvojich komplexov.
Choď na detskú onkológiu , kde ležia 5 ročné deti s rakovinou , ktoré bojujú o svoj život ako o najdrahší klenot.. Potom možno pochopíš , aký má zmysel robiť toto..
Ahoj...no ak si doteraz nic nepapavala ...zacni este viac piť...najlepsie studenu vodu...rano vsak zacni z ostatou alebo teplou vodou.(do tej studenej si mozes vyzmikat aj citron urychluje spalovanie). A viem ze asi makas....ale zacni aspon o pol hodinku viac,nalepsie skoro rano...asi po tretom dni ti bude blbo ale staci len trosku vsetko zmenit...napr:si zajest racio chlebik alebo zjest polku detskej vyzivy...ale nie naraz rozdel si to na cely den. Dalsie dni pokracuj ...skus t ja tak fungujem tri tyzdne a ide to dolu
ani nechcem vediet aka si terz vychudnuta, mozno nie, mozno zaciatok.. snad nudes mat jojo efekt a vrati sa ti to dakrat viac a potom budes revat, ze si mala ostat aka si bola.. ked uz nie si so sebou spokojna,tak sportuj a nejedz sladkosti:p
no.. je to UBOHE.. kazdy chlap ti povie ze prava zena je krv a mlieko.. aj rici aj cici.. nic v zlom ..ale zeny ako ty su hodne jedine opovrhnutia... psychicka vada? tak sa treba liecit a nepisat tu s prepacenim taketo picoviny. pozri sa na tie kosti v zrkadle..chcesh ostat nemilovana ?
(nehovorim ze v laske ide len o vyzor..ale prvotny pohlad je dolezity... a ked clovek nezaujime, tak hold smola:
no tak moja zlatá,ak si fakt anorektička a nestrielaš si z nás,tak sa fakt rýchlo spamätaj,mám s tým skúsenosť a viem,o čom hovorím,doserieš si úplne všetko,psychiku,pravidelný menštruačný cyklus,vlasy,ochlpenie,energiu a ľudia si ťa zapamätajú len ako anorektičku,ja som sa z toho dostala sama,keď som prišla na to,že mi zlýhava psychika,teda nie až tak sama,samozrejme mi doteraz pomáha psychiater a lieky,spamätaj sa,kým je čas,celú ťa to zničí........
Mafdet: ale nebudes tak moct asi fungovat cely zivot, na polke detskej vyzivy denne:p. A ked zacnes znovu normalne jest, aj ked len malo, tak tu vahu naberies naspat (jojo efekt uz spominany vyssie , pretoze organizmus si zacne robit zasoby, aby sa mu uz nestalo take, ze bude mat nedostatok zivin.
Zabeus: pekne povedane.
Inac, chudnut tak, ze nic nejest to je dost velka naivita...
nevem naco chces schudnut...aj ja som volakedy chcela ale teraz milujem mojich 50kg...kvoli chalanovi chces ci co? tym sa take nepacia...(aspon myslim)
Preboha ludia neuvedomujete co robite ... Ved vy sa vediete k sebaznniceniu...To zrovna sa dajte na drogy aj tie sposobuju chudnutie ...pre priklad prestane vam fungovat pecet aj cely traviaci trakt zacnu vypadavat vlasy lamat nechty pokozku budete mat jak 70 rocna babicka!!!! a kede chcete byt uz ten "IDEAL" tak to si predsa nemozete dovolit.... ak chcete chudnut prosim.... existuju dietologovia ktori vypracuju dietny plan...a zarucene to stoji menej ako neskor psychiater ... u ktorehio denna liecba na mesiac stoji 12 000Ska a to nie liecba ktora by trvala len ten jeden
ahojte.tak ja tu nikoho poučovať nejdem ale viem že je anorexia je psychická choroba,pretože som ňou prešla a ešte aj teraz po dvoch rokkoch čo som z toho von mi niekedy v tej sprostej hlave behajú rôzne blbosti že som tučná.ale potom sa rýchlo spamätám lebo viem aké je to hrozné ,,životný štýl"baby spamätajte sa zakiaľ nebude neskoro.všetky ste pekné..a ak si myslíte že tým že nebudete jesť budete ešte krajšie a budu vám všetci závidieť tak sa veľmi mýlite,pretože všetci sa na vás budu pozerať ako na úbohé bytosti,z ktorých sa časom stanu ľudské trosky..koľko báb už zomrelo..veľa veľmi veľa tak nebudte ďalšou v poradíí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Matez: ty debil jej este rad, ach jaj
Ale tak ked chces este schudnút,tak chudni normálne, teda jedz PRAVIDELNE dajme tomu každé styri hodiny, ale malé porcie, hlavne vela ovocia, jedlá, v ktorých je vela vitamínov, zeleniny a žiadne sladkosti.
A začni pravidelne cvičiť, chodievaj na biku, prechádzaj sa na čerstvom vzduchu.
Ked chce schudnút, nemozes prestat jesť, ale musís byť casto v pohybe, teda spáliť viac kalorii ako prijmes.
Ale nechápem ta, prečo nicís samu sebu, spamataj sa a chod doktorovi. Blizis nielen sebe, ale aj tvojim blízkym. Prečo to robíš, prečo si si vybrala takýto sposob zivota???
ale citala som pro ana stranky a viem čo tam tie dievcata pisu a coho su schopne
Alebo si z náš zase niekto robí piču...
Btw najdlhsie bez jedla a schudnut? Skus pit iba vodu ty pica, po par dnoch sa nebudes vladat ani len plazit, nastupia halucinacie, ruky sa i budu triast... Potom kedze budes podvyzivena, nedostatok zivin, mas istu hosptalizaciu, vnutrozilovu stravu, a hendp otom psychyatra (alebo zdechnes)
Ale má velikánsky bonus: Je z Pezinka,o psychiatriu nebude mať núdzu,ba priam je tam ževraj jedna z najlepších liečební
» halbot.haluze.sk/?id=3456...
No a ak chces schudnut, tak si potrebujes vypracovat a vyslachtit metabolizmus do takej miery, aby sa ti vsetko rychlo rozlozilo + robit cinnosti, ktore tie latky spotrebuju (fyzicka namaha, intenzivne myslenie, ...). Dietami sa chudnut da, ale tym si okrem ineho poskodzujes svoju sebaistotu, volu, osobnost atd., skratka, psychicke zdravie. To hra ulohu aj pri fyzickom zdravi ---> ak to prezenies, koncis.
matez-mama schudla riadne vdaka tomu ze nejedla biele pecivo(teda aj to celozrnne bolo len tak sviatocne inak jedla ako zaklad zemiaky varene a ryzu a atd atd ..) proste mesiac-dva a mala skoro 10 kg dolu nam skoro zmizla ...ale aj tak je najlepsie proste o vybehat vyskakat a jest vseeeetko co je chutne
(nehovorim ze v laske ide len o vyzor..ale prvotny pohlad je dolezity... a ked clovek nezaujime, tak hold smola:
Mafdet: ale nebudes tak moct asi fungovat cely zivot, na polke detskej vyzivy denne:p. A ked zacnes znovu normalne jest, aj ked len malo, tak tu vahu naberies naspat (jojo efekt uz spominany vyssie , pretoze organizmus si zacne robit zasoby, aby sa mu uz nestalo take, ze bude mat nedostatok zivin.
Zabeus: pekne povedane.
Inac, chudnut tak, ze nic nejest to je dost velka naivita...