ja to nechápem prečo nie ste šťastný vonku ale radšej tu bez ľudí samotný, iba za nejakou pretvárkou ? mňa to tu občas žere, všetci by tu na seba len zlé kydali, lebo tu sa to dá vygoogliť poriadné odpisy, .......
ale aj ano, len trosku v inom zmysle...proste socialne siete ma neovplyvnuju v tom, zeby som teraz kvoli nim nesla von, ani by som nepovedala, ze nebyt socialnych sieti, som viac von..to vobec nie
@qossyend trohca mam taky pocit, lebo ked vidim co vsetko ludia robia a ja nie, kde vsade boli co vsetko maju a ja nie a tak proste doprajem to hej ale som z toho smutna, aka som mimo
niekedy áno ... proste sa mi zdá akí sú tam všetci šťastní, ako im je dobre, koľko majú kamarátov, kde všade boli ... ale to je FB, realita je iná, takže sa to snažím obmedzovať, ale aj tak mám pocit že by bolo lepšie keby ho nadobro zrušili ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Obcas praveze naopak.
a hlavne; čo oči nevidia to srdce nebolí a práve tam je väčšia šanca to vidieť.