keby ste sa mohli na jeden deň prevteliť do nejakej inej osoby, či už slávnej, alebo z vášho okolia, žijúcej alebo mŕtvej, skutočnej alebo rozprávkovej, ktorá by to bola?
@dee99 : ale tak nechytaj ma za slovíčka .. myslím to tak, že do osoby, ktorá síce dnes už nežije, ale teba by to hodilo do obdobia, kedy bola ešte plná života
@filipkoo : povedzme že, ak by sa ti ten zážitok páčil, pamätal by si si to.. a ak nie, ráno by si sa zobudil a o ničom nevedel ( ako Men in black, keď niekomu vymazali pamäť
veľmi by som si rozmyslel, kto by to bol, ale podľa situácie, asi by to bol jeden istý môj spolužiak.. za ktorého by som zničil všetky vzťahy ktoré má! Ak by to malo dopad na realitu...
ak nie.. tak by som sa prevtelil asi za teslu alebo einsteina, možno edisona aby som mohol zhĺtnuť všetkú múdrosť, ktorú mali...
ale tu zase, že či ide iba o prevtelenie, alebo ostanú vedomosti?
@filipkoo : čo by si chcel, to by si si pamätal ( či už zlé alebo dobré ) a hotovo
hmm, dopad na realitu? nad tým som neuvažovala.. že nech si to každý pojme po svojom
fíha, takýto hnusný by si bol? a nerátaš s tým, že všetko zlé, čo človek spraví, sa mu jedného dňa tak či tak vráti?
ich vedomosti by ti nezostali.. obohatilo by ťa to, ale zas, to by bolo až priveľmi jednoduché.. slušne povedané, nezaslúžil by si si tú ich múdrosť za ten jeden deň získať, ktorú sa oni snažili nadobudnúť rokmi tvrdej driny
do kože nejakého študáka (áno, chlapa), ktorý bol v Prahe alebo v Blave v auguste ´68. V Prahe debatovať s ruským plavovlasým kolchozníkom v tanku a v Blave si vyhnúť minisukňu, aby som odviedla pozornosť Ruských mládencov od slovenských chlapcov, ktorí im zapaľovali nádrže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@fr4nk1 : tak to ma zaujalo asi najviac .. prečo by to mala byť baba, ak to nie je tajné?
@majqqqo : Woodyyyyyyyyy
@depropex : predpokladám, že najlepšie v deň jeho objavu
kebyže som si chcel zapametať aj zlé zážitky?
a malo by to dopad na ralitu?
no dobre, nebudem hypotetizovať ...
veľmi by som si rozmyslel, kto by to bol, ale podľa situácie, asi by to bol jeden istý môj spolužiak.. za ktorého by som zničil všetky vzťahy ktoré má! Ak by to malo dopad na realitu...
ak nie.. tak by som sa prevtelil asi za teslu alebo einsteina, možno edisona aby som mohol zhĺtnuť všetkú múdrosť, ktorú mali...
ale tu zase, že či ide iba o prevtelenie, alebo ostanú vedomosti?
hmm, dopad na realitu? nad tým som neuvažovala.. že nech si to každý pojme po svojom
fíha, takýto hnusný by si bol? a nerátaš s tým, že všetko zlé, čo človek spraví, sa mu jedného dňa tak či tak vráti?
ich vedomosti by ti nezostali.. obohatilo by ťa to, ale zas, to by bolo až priveľmi jednoduché.. slušne povedané, nezaslúžil by si si tú ich múdrosť za ten jeden deň získať, ktorú sa oni snažili nadobudnúť rokmi tvrdej driny
potom by som sa mu ešte vysmial, že som to bol ja, kto mu problémy spôsobil!
keby tomu uveril, šiel by ma zabiť.. ale mne by ostal pokoj na duši
@darkkizz : kvôli tomu, že by si chcela vedieť, ako naozaj zomrela, alebo?
@titusik : 100 bodov za túto odpoveď
@patiq : premrhať takú jedinečnú príležitosť na pomstu?
@darkizz : a čítala si jej biografiu? lebo ja sa práve na ňu chystám
@argentina : a to už prečo? (prepáč, politiku nemám rada)