Ej ha toto bude tvrda diskusia veru veru. Vies ono je to tak s casti mas pravdu uznavam. Ale clovek si musi zvykat. Co ine mu ostava. Mna tiez niekto urazil a dosiahol to, ze bol vtipny. Dosta po papuli a ftipny som bol potom ja. No ale tu na birdzi sa to fakt neda
Je to trápne a úbohé, ale ja sa viem cez to preniesť takže to nevnímam ako urážku mojej osoby ale primitivizmus toho druhého
Na druhú stranu keď mi nejaký kamarát dá odjeb ktorý by mohol byť dosť urážajúci, tak sa s nímzasmejem pretože viem že to nemyslí vážne....keď mi niekto iný trebárs aj tu na birdzi dá taký odjeb tak mu síce odpíšem ale nejako ho neriešim lebo nestojí mi taký človek za to
kasko: s kazdym sa to tak riesit neda... ale mne nevadi len ked niekto povie na mna mne to vadi celkovo ked niekto sa opiera len o to urazanie a nevie povedat nic vtipne bez toho...
a k teme, ja proti miernemu odjebávaniu nic nemam ale hrube urazanie to moc nemusim, lebo slabsej povahe to môze velmi ublizit. Ale ked si to niekto ozaj zasluzi, tak nic proti tomu.
nie tommyhot nehovori sa o tebe hovori sa o ludoch ktori nevedia inak zaujat len tak ze urazaju bezdovodne druhych neviem o tom ze by si ty niekedy niekoho odjebal len tak z nicoho nic
uplne no coment...mám kamarata v partii, ktorí ked si vypije ale aj nevypije tak zacne si robit taku srandu(vlastne neviem ci sa to tak da nazvat) skor urazat baby, ale to treba fakt pocut a je mi z toho az zle...ale vsetci sa na tom zabavaju o dusu...som za kazdu srandu ale niektori ludia su fakt ciste hovadá
tak vie len urazit to co za ubohost ale ze sa s tym vobec niekto zaobera ved je to primitivny problem s ktorym my nemozeme nic urobit pretoze ti "uzasni inteligenti" co vedia byt vtipni len vdaka tomu ze niekomu ublizia, ani len nevedia aki su ubohi.
OZAJ napadlo ma riesenie lebo som pred par dnami takto odprdla takeho "inteligenta" co tak im povedat nieco inteligentne na tu ich "inteligentnu" urazku co by im vytrela zrak a oni by si mohli len piskat
no tak ja ludi zvycajne neurazam ... teda aspon sa o to snazim.... ale mna nenastve ked sa niekdo na mne zabava... vsak nech sa zasmeje on ... koniec koncov ak to je aspon trocha na urovni tak aj ja.... a je pohoda.......... ale taky ludia mi niesu moc sympaticky...hlavne ked sa potom nevedia pobavit na sebe...
väčšina ľudí má kus smradľavého hovna v hlave, ale kto ako ho využíva byť vtipný každú sekundu to by ma tak nasralo že by som toho človeka ubil ružovým vibrátorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na druhú stranu keď mi nejaký kamarát dá odjeb ktorý by mohol byť dosť urážajúci, tak sa s nímzasmejem pretože viem že to nemyslí vážne....keď mi niekto iný trebárs aj tu na birdzi dá taký odjeb tak mu síce odpíšem ale nejako ho neriešim lebo nestojí mi taký človek za to
a k teme, ja proti miernemu odjebávaniu nic nemam ale hrube urazanie to moc nemusim, lebo slabsej povahe to môze velmi ublizit. Ale ked si to niekto ozaj zasluzi, tak nic proti tomu.
skor by som to zaradila do : co ma nasralo
ja ich považujem za úbohých a suhlasím s riešením na sposob Kaska-a to že ja som mierumilovný človek
smile
OZAJ napadlo ma riesenie lebo som pred par dnami takto odprdla takeho "inteligenta" co tak im povedat nieco inteligentne na tu ich "inteligentnu" urazku co by im vytrela zrak a oni by si mohli len piskat