nebyvam sice na intraku ale tak snad by sa mohol ratat aj byt a varim si skoro stale cestoviny na milion sposobov a co robim? no ucim sa (ach) a po veceroch hravam wowko
nanešťastie som tam len dve noci a nemám to tam rád, staré veci, ten stôl ktorý mám v izbe tak za ním ešte Lenin sedel...a nevarím si, donesiem si z domu plný ruksak
ja som tam asi tak 3 noci cca..a jedlo vsetko z domu obedy..uz len akurat posledne dni si uvarim ryzu/cestoviny a nejaky tuniak abo tak..po skole vacsinou niekde chodim. cely den..snazim sa byt na izbe co najmenej...
@karin28398 varím si hocičo, cetsoviny, zemiaky, ryzu, salaty si robim, palacinky, dobra kuchynka, takze neni problem, skor s tym, ze vzdy tam niekto je ... varim a aj peciem si na itnraku v pohode...
CO po skole? no skolu mam vselijako, a na intraku som malo, lebo nemam NB tak chodim do skoly na net na pc... alebo som v divadle ci v kniznici a ked uz som na intraku tak upratujem , varim, jem, spim a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
CO po skole? no skolu mam vselijako, a na intraku som malo, lebo nemam NB tak chodim do skoly na net na pc... alebo som v divadle ci v kniznici a ked uz som na intraku tak upratujem , varim, jem, spim a tak