Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Literatúra
Poviedky
Qossyend
25.
12.
decembra
2012 17:17
Ďalšie
jej
témy
»
Poviedky
Aké poviedky radi čítate? s akou tématikou? máte radšej šťastné alebo smutné konce ?
Komentuj
0
0
0
0
0
4 komenty
1
nationalgeographic
25.
12.
decembra
2012 17:22
nebavi ma citat poviedky
2
tasha5
25.
12.
decembra
2012 17:23
napadite, kludne aj s otvorenym koncom len nech to chapem
3
tikalok
25.
12.
decembra
2012 17:40
vtipné konce
4
kuvincik
25.
12.
decembra
2012 17:52
Lovecraftove.... A ešte niektoré od Stokera sú fajn
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Kto vám viac v živote ublížil?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Akú farbu máte najmenej radi?
3
Máte už vianočnú náladu?
4
Stop sinany robotov!
5
Literatúra riešite aj tu
Pridaj
Literatúra
Kniha Motýlik
Čaute, zaujíma ma, či niekto pozná skutočný pôvod príbehu Motýlik, ktorý vyšiel ako kniha od Sylvie Mozerovej. Je to naozaj reálna udalosť z Trenčína? Poznal niekto niekoho z nich? Hľadám niekoho, kto by mohol potvrdiť pravdivosť tohto príbehu. Diky
Literatúra
Radiologický technik - Piešťany
Ahojte Nie je tu niekto kto v poslednych 3-4 r. zacal študovať na UCMFZV - radiologický technik?
Literatúra
Stephen King Žiarenie
Ľudkovia mám na vás otázku Kúpil som si knihu od stephena Kinga doktor spánok pani predavačka povedala že je to samostatný príbeh ale zistil som že predchodca je kniha žiarenie musím prečítať najprv žiarenie aby som pochopil dej ? Alebo to nieje nutné...
Literatúra
Vaše obľúbené a neobľúbené knižné žánre
Moje obľúbené: humorné fantasy, britský, absurdný, jedinečný humor, thrillery á la Michel Crichton, Dan Brown, poviedky á la Roald Dahl Moje neobľúbené: romantické knihy, detektívky, história
Literatúra
Akú knihu ste naposledy dočítali, akú práve čítate a akú sa...
A koľko by ste im dali hviezdičiek z 5, ako sa vám páčia? Môžete dať aj odkaz na ne na https://www. databazeknih. cz/ Ďakujem a teším sa na vaše komenty!
Literatúra
Bezdetné páry - nenudíte sa?
Nie, i keď nemám ani deti a ani ženu Svrbenie, výtok, pálenie? Tak na to mám riešenie Ale keď by som tú svoju ženu našiel, ktorá sa mi už roky vyhýba Tak by som si čas už pre ňu...
Literatúra
Stefan Zweig
Čítate jeho knihy? A ktorá sa vám najviac páči?
Literatúra
Akú knihu aktuálne čítate? Koľko by ste jej dali zatiaľ hviezdičiek?
5 4 3 2 1 žiadnu
Literatúra
Ktorá reklama ťa znechutila natoľko, že si totam už nič nekúpiš?
Schauma sem a shauma tam Super Lidl ceny Canesten GYN 1 deň mäkká vaginálna kapsula Kokot Dano Heriban a Digi Alza cenové bomby Retardovaný bača coop jednota Seditky sú tvoj najlepší kamaraaaaat Durex, love sex Však tu...
Literatúra
Som iba obyčajný chalan
Som taký znalý a viem okolo domu hocičo spraviť Vaš dojem z ľudí sociálneho smerovania Štýl vyjadrivania je môj, ale ja robím čo môžem, ale neviem sa nejako inak lepšie vyjadrovať Mňa sa to nedotýka, a nie, nečítam knihy...
Literatúra
Od lúky k cirkvi a štátu
Radšej rozkvitnuté kvetnaté lúky Radšej upravený decentný anglický trávnik Radšej kresťanské plné vajcia Radšej evanjelický kostol plný detí Radšej Tisov Slovenský štát Radšej Ficov mafiánsky štát
Literatúra
Väčšina jedlého obsahu, ktorý konzumujem, je:
Silno kalorický Silno katolícky Silno mäsitý Silno bezmäsitý Silno rastlinný Silno metánový Nejem, som vytarian
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty