Potrebujem pomoc od vás dievčat...... Ako najsť si peknúp babu a vekovo rovnakú a ako na ňu zapôsobiť?
Ahojte mám 15 rokov a mám problém s diečatami....niežeby som mal problém akože orientálny to nie ale ja ich neviem osloviť a kde ich preboha pozvˇt aká voňavka atd a hlavne aký štýl?? ak možte kuknite aj album a povedzte čo by trebalo zmeniť prosím vás. A
Ono je to dosť individuálne, keďže každému dievčaťu sa páči niečo iné a jasné že každej vždy nevyhovieš, čiže je ťažké ti tu teraz radiť štýl oblečenia, voňavku a podobné veci. Ale tak hlavne by si asi mal byť sám sebou, a zbytočne sa nehrať na nikoho.
no, ako tu už bolo spomenuté.. naber trochu mozgovej hmoty nezaškodí.. máš 15! a rozum nikde! ..najprv sa TY nauč žiť, a potom si hľadaj do toho života aj niekoho iného
a ak chceš len peknú.. žiaden problém, taká je na každom rohu a nezáleží jej ako si na tom s inteligenciu ty.. ale ak chceš peknú aj inteligentnú.. budeš to mať ťažké :/ .. každopádne, držím prsty
Bratu...poviem ty narovinu...ak chces zbalit babu....a hambys sa....a nevies ci sa jej pacis ci nie....vprvom rade je to charakter..v druhom je to vzhlad...radim..zacni cvicit aspon trochu aby si mal minimalne sexi telo....potom si skus urobit vlasi..take ako baby tomu hovoria"pozry aky zlaty" fotky su vsade EMO a kkti kadejaky..ale cvic..ak nebudes mat sebavedomie...si v pici!!! dneska pride hocijaky kkt povie to je moja baba a nalupeti....musis sa vediet branit...byt mili zlaty...a zaroven drava selma....ale nykdy neber vstah na 100% vazne !!! to je chyba najvetsia!!!..ber to max na 60% pretoze baby maju radi chlapcou..zlatych...a tych co niesi suknickary..aj ked ony sa kurvia aj keby nwm akeho mali chlapca...su to kurvi od prirody a je to doba taka..ze nestaci im to co maju....skarede su verne..pekne su kurvy !! ver mi
podla mňa je to individuálne ,.. aj keď väčšinu báb zaujmú sympaťáci - nemyslím tých nagélovaných týpkov ,čo sú trošku líznutí do homosexuality - ,.. podla mňa ako prvé zaujme vzhľad,.. ak si pekne slušne oblečený (velké plus je podla mňa aj dobrá postava ) .. ale zároveň aj menší rebel, tak to máš v suchu ,ale samozrejme, záleží na tom, čo sa tomu konkrétnemu dievčaťu páči...
potom nastupuje po dlhšom spoznaní ako 5 minúť charizma,inteligencia,.. a myslím, že žiadna baba by sa v spoločnosti nechcela nudiť,takže aj ftipnosť
ak máš málo sebavedomia - hovor si svoje kvality a vylepšuj ich, určite ti to pomôže a potom si nájdeš dievča
Úprimne, hneď ako som pozrela na tvoju fotku a tvoje črty tváre.. čím budeš starší a zrelší, budeš viac príťažlivý. Máš veľmi pekné črty tváre (takže bezo-strachu báb budeš mať viac než dosť). Možno čakáš že ti napíšeme, že máš nosiť tričko hen či onen farieb či s nohavicami 5x širšími či kratšími.. navoňaj sa tou naj voňavkou. Naozaj myslíš že toto pomôže.
Tiež som si kedysi myslela, že keď zmením seba, tak okolo mňa sa bude točiť veľa chalanov. Smola, tak to nefunguje. Drž si svoje hodnoty a príde čo má a kedy má
Chápeme, že ťa to trápi a srdce volá na poplach, že je k dispozícií. No na silu nejde nič a to určite vieš aj sám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
prestan sa fotit polonahy o zrkadlo a skus nabrat trochu mozgovej hmoty
Záleží na tom aké dievča chceš zbaliť.
Zožeň si podobný oblek a prirodzene si nezabudni vypchať rozkrok ako tento zmrd.To na každú 15 ročnú babu zaberá.
a oslov ju normalne, ahoj, ja som dominikfajny, isla by si tam a tam
sám.
Mohuhehehehehe...
Hej ty, orientálny.. jeb na to
a ak chceš len peknú.. žiaden problém, taká je na každom rohu a nezáleží jej ako si na tom s inteligenciu ty.. ale ak chceš peknú aj inteligentnú.. budeš to mať ťažké :/ .. každopádne, držím prsty
A nemyslím si, že nasilu.:p
potom nastupuje po dlhšom spoznaní ako 5 minúť charizma,inteligencia,.. a myslím, že žiadna baba by sa v spoločnosti nechcela nudiť,takže aj ftipnosť
ak máš málo sebavedomia - hovor si svoje kvality a vylepšuj ich, určite ti to pomôže a potom si nájdeš dievča
tou gitarou zapôsobíš my tuna milujeme čokoládové axe napríklad
2. Ostaň taký, aký si.
3. Ešte to na chvíľu odlož.
Úprimne, hneď ako som pozrela na tvoju fotku a tvoje črty tváre.. čím budeš starší a zrelší, budeš viac príťažlivý. Máš veľmi pekné črty tváre (takže bezo-strachu báb budeš mať viac než dosť). Možno čakáš že ti napíšeme, že máš nosiť tričko hen či onen farieb či s nohavicami 5x širšími či kratšími.. navoňaj sa tou naj voňavkou. Naozaj myslíš že toto pomôže.
Tiež som si kedysi myslela, že keď zmením seba, tak okolo mňa sa bude točiť veľa chalanov. Smola, tak to nefunguje. Drž si svoje hodnoty a príde čo má a kedy má
Chápeme, že ťa to trápi a srdce volá na poplach, že je k dispozícií. No na silu nejde nič a to určite vieš aj sám.
budem to používať.
Krok 1. Vypnúť počítač
=> Vyraziť von, navštevovať verejné miesta
Aké zložité to bolo čo? A možno by si na to fakt sám nedošiel