Mam taký problém v škole . Nebol som v nej 2 týždne a pokiaľ som tam nebol tak v škole sa vytvorilo mnoho domienok kde som bol. Lebo keď mi jeden spolužiak napísal že kde som povedal som mu že mam dajaký kšeft , keď sa ma pýtal kde som povedal som niekde
@kolivideam : Ako mne je to uplne jedno , ale ide o to že ja som teraz najväčší klamár na svete . lebo každý povedal že aj som mu to povedal, a že jaké bludy mali ...
@66janica6 Ale už si viem živo predstaviť ako zajtra nepochodujem do školy a každý si bude šepkať a namňa ukazovať ... asi im aj urobím napriek a prídem normálne v obleku a z kufríkom a vtedy možno dajú pokoj ... alebo už neviem čo robiť
tu ide o to, že sú na ňom ako kolektív asi zasadnutý, lebo inač by sa to nebolo dostalo von ani od toho ževraj kamoša
mne sa to riešiť síce nepodarilo, ale prerachotil som to cez triednu a tá spravila poriadok, robili mi potom trochu menej zle, síce sústavne, ale trochu som sa spamätal
mám odvtedy brnenie na duši voči takýmto blbostiam
neboj sa @21looky keď sa dostaneš ďalej stratíš ich z dohľau, mne sa to vlieklo od základky až po koniec strednej, žiadne strachy
@kaylee ale ja som to povedal osobne ktorej som myslel že môžem dôverovať to ma serie ...
@kernoxermon : Aha,no asi tak nejako ... že polka triedy ma nemusí ... ani neviem preči ... nič som nespravil ... prosto z nimi nechodím vonku na tie ich pijálesi ani nič , ani ich pozvania na nejakú drblú vodnú fajku nepríjmam ... tak neviem ...
@kernoxermon : Ale ja si to ani nechcem riešiť cez triednu,ešte to potrebujem aby o tom triedna vedela,zavolala mojim rodičom , potom zvolala mimoriadne zasadnutie triedy a same hlúposti kvôli tomu ... A serie ma to že z tými primitívmi budem v trieede ešte 2 a pol roka ... ak neptrestúpim ... o čom som už uvažoval ....
ja som tým spravil vietor, ale predsa, máš iný problém, takže sa musíš rozhodnúť sám, ja som riešil šikanu a priame útoky na moju osobu, jednúmu blbovi potom hrozil vyhadzov
@kernoxermon No ja neviem či by sa toto dalo toto riešiť ako šikanovanie , ale asi aj hej ... poprípade by ešte bolo namňa že ja si za to môžem sám ... ale keď ono je to tak že : Každá informácia sa dá interpretovať minimálne tromi spôsobmi-mojim,tvojim a pravdivým. A potom je z toho toto
tak vojdi do triedy a hromande zakrič kde si trčal nie?
kámo ak ťa serú nejaké prijebané klebety, čo ty budeš robiť v normálnom živote potom...
ale ľutujem samú seba, že som zabila niekoľko minút čítaním tvojho "problému"... a mám silný pocit, že is len potreboval vysvetlit birdzakom, ze si mocny sef a mas kontakty
@ssnehulienka : Nič také som nepotreboval vysvetliť niekomu ... tu ide o to že nenávidím ak o mne niekto klame a hovorí lži ...
@millie : Aj by ste si vymýšľali že kde som a že som vám to povedal ? tu ide o tú pointu že 90% z toho nieje pravda čo vie trieda...aj tak každý vie niečo iné
To je jasne kolektivne zasadnutie..... ktokolvek by si ta zastal, stane sa jeho postrannym tercom a to pravdepodobne nikto riskovat nebude......
Vyjadrujes sa vcelku na urovni, evidentne ti to pali a to samo o sebe je uz tercom tichej zavisti, ale akonahle sa zacnes chvalit, vtedy tak povediac voda pretecie a je tu z toho toto.
Ale v inom kolektive by ta to zase mohlo vyniest do nebies a spravit z teba najpopularnejsieho cloveka......
A v inom zase priemer......
Zalezi na tom, medzi akych ludi sa dostanes.......
A .... je tazke nad tym vyhrat ak nie nemozne...... : /
Najprv musis mat ludi omrknutych, vediet zhruba ako premyslaju a potom tomu prisposobit svoje spravanie..... teraz je uz asi neskoro.
Ak ich to neprestane bavit odporucam prestupit na inu skolu, nie je hrdinstvo tam ostavat, cas su skusenosti a skusenosti su peniaze a s primitivmy ho stracat netreba.
@hluzar : Najprv chcem aby sa to vyriešilo a razantne.Zmena strednej školy v 2hom ročníku by pre mňa nebola veľmi dobrým riešením.
@millie : Mňa to štve že si vymysleli hlúposti ! Každý povedal že ja som mu povedal že som niekde inde , a teraz som hviezda školy ako klamár , chápeš ? To ma štve ... tomu čo som sa zveril už nikdy nič nepoviem súkromné,a mám taký pocit že oddteraz sedím aj sám v škole v lavici , a to na všetkých predmetoch a vo všetkých učebniach. Ak niečo bude chcieť tak poviem že neviem,aj keby to bolo neviem ako primitívne. A takto sa budem správať ku všetkým ...
V štvrtej triede na mňa povedali že som ukradla 20 slovenských korún (čo nie je pravda!!!) koli 20SK by som si nerobila problemy...v piatej trieden že som obrala spouzaikovi telesnu..(nepoviem kebyze babe,ale chalanovi!!) Celá trieda si na mna zasadla ako kolektiv..Vzdy som bola s nervami na koncia ž kym mi jeden krasny zatiahnuty den nepreskočilo...PAvlinka DOubravobá naša "krásavica" mi povbedeala že mám vši bôchy a že smrdímm a že nechce byť v mojej blzkosti a ze bude okolo mna chodit na 500 mewtrov...Na zachode som si ju chytila za vlasy a otrieskala jej hlavu o stenu...Pokial viem mala som LEN pkarhanie riaditelkou...teraz ked mi niekto povie kurva ci je to chalan, baba ma odo mna riadne zauchoo...jedna spoluziacka sa boji ze ju zabijem...kazdy ma pozna aka som!! a nikto si do mna nezacne chalani maju predo mnou rešpekt odvtedy čo si s pavlinou urobila poriadok...veľa šťastia @21looky a povraždi ich
@sprejerka01 No , aspoň vieš ako sa cítim ... mňa neserie to že ma ohovárajú ... skôr tie lži čo si vymysleli a teraz som vyznel ako obyčajný klamár ... no áno ... aby si ty mala "na čom pracovať" ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
beries drogy? nie? tak zacni!
@3 aj ja som už nad tým uvažoval , ale neviem ...
sám som mal podobné problémy, len iného chrakteru
tu ide o to, že sú na ňom ako kolektív asi zasadnutý, lebo inač by sa to nebolo dostalo von ani od toho ževraj kamoša
mne sa to riešiť síce nepodarilo, ale prerachotil som to cez triednu a tá spravila poriadok, robili mi potom trochu menej zle, síce sústavne, ale trochu som sa spamätal
mám odvtedy brnenie na duši voči takýmto blbostiam
neboj sa @21looky keď sa dostaneš ďalej stratíš ich z dohľau, mne sa to vlieklo od základky až po koniec strednej, žiadne strachy
nie si kusok precitliveny?
Alebo im jednoducho povedz,že si bol balónom okolo sveta
@kernoxermon : Aha,no asi tak nejako ... že polka triedy ma nemusí ... ani neviem preči ... nič som nespravil ... prosto z nimi nechodím vonku na tie ich pijálesi ani nič , ani ich pozvania na nejakú drblú vodnú fajku nepríjmam ... tak neviem ...
@pietro93 ja ich cítim z tvojho komentára
mimochodom ani ja nepijem nefajším
a ešte ten ich prevrátený zmysel pre humor
mimochodom ani ja nepijem nefajčím
a ešte ten ich prevrátený zmysel pre humor
tak vojdi do triedy a hromande zakrič kde si trčal nie?
kámo ak ťa serú nejaké prijebané klebety, čo ty budeš robiť v normálnom živote potom...
ale ľutujem samú seba, že som zabila niekoľko minút čítaním tvojho "problému"... a mám silný pocit, že is len potreboval vysvetlit birdzakom, ze si mocny sef a mas kontakty
ale ináč, good luck fakt
@millie : Aj by ste si vymýšľali že kde som a že som vám to povedal ? tu ide o tú pointu že 90% z toho nieje pravda čo vie trieda...aj tak každý vie niečo iné
Vyjadrujes sa vcelku na urovni, evidentne ti to pali a to samo o sebe je uz tercom tichej zavisti, ale akonahle sa zacnes chvalit, vtedy tak povediac voda pretecie a je tu z toho toto.
Ale v inom kolektive by ta to zase mohlo vyniest do nebies a spravit z teba najpopularnejsieho cloveka......
A v inom zase priemer......
Zalezi na tom, medzi akych ludi sa dostanes.......
A .... je tazke nad tym vyhrat ak nie nemozne...... : /
Najprv musis mat ludi omrknutych, vediet zhruba ako premyslaju a potom tomu prisposobit svoje spravanie..... teraz je uz asi neskoro.
Ak ich to neprestane bavit odporucam prestupit na inu skolu, nie je hrdinstvo tam ostavat, cas su skusenosti a skusenosti su peniaze a s primitivmy ho stracat netreba.
@millie : Mňa to štve že si vymysleli hlúposti ! Každý povedal že ja som mu povedal že som niekde inde , a teraz som hviezda školy ako klamár , chápeš ? To ma štve ... tomu čo som sa zveril už nikdy nič nepoviem súkromné,a mám taký pocit že oddteraz sedím aj sám v škole v lavici , a to na všetkých predmetoch a vo všetkých učebniach. Ak niečo bude chcieť tak poviem že neviem,aj keby to bolo neviem ako primitívne. A takto sa budem správať ku všetkým ...
To ak sa budeš dištancovať od všetkých ti ale absolútne nepomôže. Človek je tvor spoločenský a ver či nie aj ty raz budeš potrebovať niekoho využiť.