hmm, tak rozhodne Zelená míľa, to je hrozne, cely film som preplakala a nie prefnukala, preplakala aaa potom je to asi Legenda o vášni, Zoznámte sa Joe Black, tie su tiez take Aa Slzy slnka, to som tiez preplakala... ale to je hrozny film, tak na jedno pozretie a este aj Forest Gump a Philadelphia... Aa neviem uz take nic ma nenapada... ale tieto si kukni, vazne su super
ehm... Zelenu milu som asi nepochopila, lebo som neplakala wobec, taze newem... ale rozhodne NAJLEPSI film na swete je WALK TO REMEMBER a nejde len o to, ze si poplaces, ale ono to ma wazne w sebe posolstwo a dokaze cloweka owplyvnit
v mojom momentalnom rozpolozeni mi spomienky na tie filmy velmi nepomahaju..
ale je pravda..
Zelena mila, Walk to remember, Posli to dalej, Pri Joeovi Blackovi ani velmi nie..., Ale za to skoro vsetky filmy, ktore zobrazovali nieco prilis skutocne a koncili ci uz prisladko a pridobre.. alebo naopak..
ach joo.. ale teraz potebujem nieco co mi rozbehne krv v zilach a nie zapricini plac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v mojom momentalnom rozpolozeni mi spomienky na tie filmy velmi nepomahaju..
ale je pravda..
Zelena mila, Walk to remember, Posli to dalej, Pri Joeovi Blackovi ani velmi nie..., Ale za to skoro vsetky filmy, ktore zobrazovali nieco prilis skutocne a koncili ci uz prisladko a pridobre.. alebo naopak..
ach joo.. ale teraz potebujem nieco co mi rozbehne krv v zilach a nie zapricini plac..