dnes som šla na pokec z nudy, v používateľoch šla hľadať niekoho sympatického (chalana) len tak na chat no a nikto nič proste nikto sa mi nepáčil, nejde o krásu ja viem, ale proste naozaj žiadneho normálneho som tam nenašla...Ako je to u Vás?
neviem ako je to pri fotkách ale ak sa ti niekto naživo nepáči tak sa ľahko môže stať že sa ti časom začne páčiť. Čiže pri fotkách to bude asi tak isto
co si vsimam v studovni/kniznici, chodia tam fakt krasne dievcata, takze si len staci vybrat spravny lokal a clovek moze spoznat aj mudre a pekne dievca
nie nejde mi o krásu, ale tak pozerám si tam chalanov nie a už podľa foto vidím, že sú to nejaký huligáni atď. alebo že na fotke jeden tam držal v ruke čučo nooo akože fuuj
ale tak hej inak ja som už zažila také že som spoznala jedného chalana a úplne sa mi páčil a nebol najkrásavec sveta úúplne obyčajný chlapík ale proste bol príťažlivý svojou povahou, rečou, mimikou, ...
@karin28398 A to ako môžeš na základe jednej fotky posúdiť, či ten človek je taký alebo onaký? Poznáš príslovie : Nesúď knihu podľa obálky?
No tak to o niečom hovorí a síce, že veľakrát sa nám ľudia môžu zdať ako povedzme namyslení, povrchní, hlúpi, čudácki, bez záujmu o ostatných, no v skutočnosti to môžu byť ľudia celkom odlišní.
Už len na základe toho, čo si napísala v prvom komentári je viac ako jasné o aký typ chalana máš ty záujem - nejaký fešný pekný cukrík a nevim čo ešte...inteligencia, povaha, správanie sa a iné skutočnosti abstraktného charakteru sú ti evidentne úplne ukradnuté tak sa nehraj na neviem koho Pri výbere svojho potenciálneho partnera si teda dosť povrchná vyzerá to tak.
dafuq??? ty si tiez pekne natvrdnuta asi o kopec normalnych ludi si prisla uz len na zaklade toho, ze hodnotis vyzor ako prvorady...ty fujara ved je to pokec, PISES SI!! nejebete!! tak asi mi skor pojde o to, ako sa s dotycnym komunikuje a nie ako vyzera...aaaale...naco to budem jebnutej 17ke vykladat...
@karin28398 Tak si prečítaj svoj prvý komentár a potom polemizuj. Ty ani nevieš čo píšeš. Totálne si odporuješ ...najprv píšeš, že ťa žiadny fyzicky nezaujal a potom si uvedomíš, čo si napísala za kravinu, tak to zahráš do outu s tým, že ono vlastne tebe nezáleží na výzore, pretože ty si to myslela úplne inak....Dievča, dospej.
@firestorm ...v používateľoch šla hľadať niekoho sympatického (chalana) len tak na chat no a nikto nič proste nikto sa mi nepáčil, nejde o krásu ja viem, ale proste naozaj žiadneho normálneho som tam nenašla
toto som písala...aj ty by si mal dospieť
(sympatického, nejde o krásu, normálneho)
je tam niekde že som hľadala krásneho poprípade, že ma nikto nezaujal fyzicky alebo si totálne slepý?
ja som tam našla jedného bol akože dooosť fešný písali sme si pol roka (každý deň) až sme sa stretli teda. a bol nad moje očakávania. a vlastne,sme teraz najlepší kamaráti,tak neviem čo tu všetci píšu,že sa tam nedá nikto normálny nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale určite sa tam nájde aj pár fajn ľudí.
co si vsimam v studovni/kniznici, chodia tam fakt krasne dievcata, takze si len staci vybrat spravny lokal a clovek moze spoznat aj mudre a pekne dievca
ja kebyže si niekoho hľadám tak by som si určite nevybrala niekoho kto sa mi výzorovo nepáči, fyzická príťažlivosť je dôležitá.
nie nejde mi o krásu, ale tak pozerám si tam chalanov nie a už podľa foto vidím, že sú to nejaký huligáni atď. alebo že na fotke jeden tam držal v ruke čučo nooo akože fuuj
ale tak hej inak ja som už zažila také že som spoznala jedného chalana a úplne sa mi páčil a nebol najkrásavec sveta úúplne obyčajný chlapík ale proste bol príťažlivý svojou povahou, rečou, mimikou, ...
a inak pokec je fajn..clovek chyti inspiraciu ako ma urobit dom..od kupelky cez chodbu az po izbu.. ak kuchyna sa obcas najde
a napiste mi rpcku dakto nick poskytnem v tske
No tak to o niečom hovorí a síce, že veľakrát sa nám ľudia môžu zdať ako povedzme namyslení, povrchní, hlúpi, čudácki, bez záujmu o ostatných, no v skutočnosti to môžu byť ľudia celkom odlišní.
Už len na základe toho, čo si napísala v prvom komentári je viac ako jasné o aký typ chalana máš ty záujem - nejaký fešný pekný cukrík a nevim čo ešte...inteligencia, povaha, správanie sa a iné skutočnosti abstraktného charakteru sú ti evidentne úplne ukradnuté tak sa nehraj na neviem koho Pri výbere svojho potenciálneho partnera si teda dosť povrchná vyzerá to tak.
a 1 v reali lepsi ako foto .
šľahni si po ksichte táckou, slečna.
THE END.
toto som písala...aj ty by si mal dospieť
(sympatického, nejde o krásu, normálneho)
je tam niekde že som hľadala krásneho poprípade, že ma nikto nezaujal fyzicky alebo si totálne slepý?