rihanu som nikdy nemala rada ale ze ju chris(ci ako sa vola)brown tak zbil ze vraj musi ist na opeaciu a este som pocula ze sa jej ospravedlnil a ona (blbá)mu odpustila.co si o tom mylite?
súhlasím s @fialovina .... koľko žien je denne bitých vlastných manželom, vyzerajú ešte hpršie ako ona a každému je to jedno... za to že má opuchnutú peru a médiá to ešte zveličili tak sa to začne za chvíľu rátať ako najväčšia katastrofa dejín...
@8 ja tam teda nic nevidim, tu opisovanu zohavenu tvar som si predstavoval inak
jasne, ze si to nezasluzila, ale v zasade suhlasim so vsetkym, co tu bolo napisane. Stavim sa, ze tu fotku na ktoru si sem dala link si nechala spravit na tlacovej konferencii, ktoru sama zvolala, a este im aj zapozovala. Jednoducho je to Very Important Person
Ble je to KOKOT , kazdy kdo bezdovodne alebo pre blby dovod udrie zenu je u mna KOKOT nula ubohy dement ,
samozrejme ze niekedy to bez toho nejde , kdo bol niekedy v piatok vecer von a narazil na prepnutu hysterku co mu neda pokoj a stale do neho busi vie o com hovorim nieze by sa mi to stalo ale videl som vselico ....
kazdopadne Muzi co biju svoje zeny su dementi , nevazia si nic , mozu mi olizat gule az po rit , to by siom im asi jedineho doprial
no kebyze mi vyspevuje umbrellu kazdy den asi jej tiez jednu drbnem ...
ale teraz vazne
miliony zien su na svete tyranych.. vie o nich niekto ?! ale za to, ze jej on dal facku sa robi skandal a neviem co... keby bola co k comu tak to ututla ale samozrejme - reklama nadovsetko...
neprajem jej to sice, ale niektori uz skutocne nevedia co maju robit..
keby neroztahovala nohy tak by ju nezbil....a ospravelnit sa musel lebo keby ho udala tak taku paletu dostane ze sa pojebe....to ne slovensko ze chlapika dojebes na smrt a podmienku dostanes
ja sa o to nezaujimam...oni vedia co maju ci mali medzi sebou a ze co sa vlastne stalo...chlap co udrie zenu je zbabely hajzel ale inak tuto udalost fakt neriesim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nerobí haloooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!???
rihane to však neprajem...
Ale mylsím, že to novinári v dosť veľkej miere zveličili.... takže:
NEROBTE Z TANGÁČOV BOMBARĎÁKY!!!!!
.....dakujem... chcelo to revolúciu vo frazeológií......
jasne, ze si to nezasluzila, ale v zasade suhlasim so vsetkym, co tu bolo napisane. Stavim sa, ze tu fotku na ktoru si sem dala link si nechala spravit na tlacovej konferencii, ktoru sama zvolala, a este im aj zapozovala. Jednoducho je to Very Important Person
samozrejme ze niekedy to bez toho nejde , kdo bol niekedy v piatok vecer von a narazil na prepnutu hysterku co mu neda pokoj a stale do neho busi vie o com hovorim nieze by sa mi to stalo ale videl som vselico ....
kazdopadne Muzi co biju svoje zeny su dementi , nevazia si nic , mozu mi olizat gule az po rit , to by siom im asi jedineho doprial
ale teraz vazne
miliony zien su na svete tyranych.. vie o nich niekto ?! ale za to, ze jej on dal facku sa robi skandal a neviem co... keby bola co k comu tak to ututla ale samozrejme - reklama nadovsetko...
neprajem jej to sice, ale niektori uz skutocne nevedia co maju robit..