ako je to u vás s platením? myslím tak keď ste niekde s holkou v podniku na pive/kavičke atď...
veľa báb to berie ako samozrejmosť...
čo si o tom myslite?
mne je neprijemne,ked za mna niekto plati a preto sa bud na rundy striedame alebo mu dam polovicu...mozno som divna ,ale tym,ze zijeme v 21. storoci a doba gentlemanov skoro do posledneho vymrela spolu s dinosavrami sa citim divne,ked za mna niekto plati...
No ja sa snažím vždy zaplatiť. A je to len na tej babe, či ti to dovolí. Vtedy sa ukáže jej charakter. A keď spolu už chodíte nejaký ten čas von, nie samozrejme raz, tak myslím, že ak je normálna, zaplatiť bude chcieť.
ak sa jedná o nejaké prvé rande, keď chalan niekam von zavolá babu, tak by mal samozrejme pozývať a platiť on...v dlhšom vážnom vzťahu je to úplne jedno...ale záleží to dosť aj od finančnej situácie tých dvoch ludí...ak má chalan naozaj vela peňazí a baba je na tom zase opačne, tak by jej mal zaplatiť kedže jemu tie peniaze chýbať nebudú...
rovnako ako baska tiez mi je to docela neprijemne... ale momentalne si jednoducho musim zvykat... mne sa zatial podarilo zaplatit presne dva krat. a to jedine v pripade ze bol na wecku..
...to ni,u mna to tiez nie je samozrejmost,prawezee sa za to hadame lebo nikdy nechcem aby za mna niekto platil...nwm nepowazujem to za potrebne ...ale tak obcas jasnee,ma to aj potesii
Neberiem ako samozrejmosť že chalan má platiť a navyše mám podobné pocity ako @bassika - proste by som mala zlý pocit keby za mňa stále niekto platil a zdá sa mi lepšie keď sa baba a chalan striedajú v tom platení...
Platím ak sa dá tak vždy. Aj keď chce dievča platiť, tak to zaplatím ja. Pretože mladá bola školou povinná a mi bolo prirodzené, keď som už zarábal, že platím ja.
Hoci, raz som si zabudol doma peňaženku a zistil som to až v podniku a musel za mňa platiť dievča. A na pohľad tej čašníčky, ktorý na mňa vrhla, keď si priatelka vyťahovala peňaženku asi nezabudnem... plný pobúrenia a odporu, že ja nechávam dievča platiť
no, poznam chalanov pre ktorych je vrcholnou urazkou ak sa baba pokusi platit, aj moj bol na zaciatku taky, ale som mu vysvetlila, ze ho budem mat rovnako rada aj ked pojdeme na polovicu, nepaci sa mi ten pocit, ze som len babenka ktoru si musi vydrziavat a platit za nu, a kedze sme obaja studenti, je jasne ze sa prave v peniazoch netopi takze pekne pol na pol
čo sa platenia týka, na prvom rande vždy platil chalan. Nikdy som neplatila ja. No časom to bolo jedno. Buď sme dali obaja, alebo len jeden z nás. Aj tak sa ešte stáva, že častejšie platí on, ale už sa mi stalo, že som v kuse platila aj ja...
Niekedy platím ja,...ale ak niekam ideme tak poväčšine platí moja polovička a myslím si že s tým problém nemá,ja som teraz napríklad platila celý víkendový pobyt pre nás dvoch a nepýtala som od neho peniaze,lebo viem že vo väčšine platí všetko on
Môj chalan chce za mňa stále platiť, a mne to je trápne, keď platí za mňa... ale on mi nechce dovoliť platiť VOBEC !!! Ani jeden z nás nieje na tom finančne zle, ale ja radšej s ním ani nechcem chodiť niekam, kde by sa malo platiť, lebo nechcem aby platil zas on...
No v mojom vztahu to je tak že skoro stále ja platím , ale zas na druhej strane nemôžem povedať , že mi to prekáža , ale .......... . Tak ja v pohode zaplatím , lebo premna to je blbý pocit keď som niekde s frajerkou a mala by ona platiť , lebo potom by som si pripadal ako nejaký chudak . Ktorý nemá nato aby pozval niekam svoju holku . Aj keď raz sa mi stala taká vec že chcela ona platiť ale potom som to ajtak ja zaplatil , lebo ona tam pri pokladni stala a vyberala peniaze
ja som podobne ako viaceri nikdy nenechal dievca platit, aj ked boli na tom moje financie dost zle. Neviem preco, je to jednoducho hlupa norma, ktoru cestne dodrziavam, asi ako povedal @rutu ,aby som nevyzeral ako chudak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zatial sa to ziadnej nepodarilo
Hoci, raz som si zabudol doma peňaženku a zistil som to až v podniku a musel za mňa platiť dievča. A na pohľad tej čašníčky, ktorý na mňa vrhla, keď si priatelka vyťahovala peňaženku asi nezabudnem... plný pobúrenia a odporu, že ja nechávam dievča platiť