Dnes som si spravil volno zo skoly. A vecer idem kamratovi gratulovat na dom ma dvadsat rokov. Takze zase celu noc het...a to som chcel byt doma tento vikend ...
zdrhla som z poslednej hodiny v škole,nechcelo sa mi ísť na telesnú,úplne najviac neznášam...večer s kamarátmi na večeru a zahrať si konečne zas biliard a žiť sa pojde až zajtra
dnesok boool....zaujimavy ...najprv blba nalada lebo mi pani profesorka nieco zle vysvetlila ...potom super nalada ze som prehovorila spoluziacku aby za nou sla ...potom este blbsia nalada ked spoluziacka oznamila ze sa stahuje ...potom super nalada ked prisla kamaraka do skoly po tyzdni...a potom stale super nalada bo dem na pizzu ...a tak
no dnes bol den ako kazdy iny az na to ze boli debilne zapchy na ceste domov takze sa cesta pretiahla az na hodinu...a teraz sa budem nudit doma a asi si pozriem nejaky film a pojdem spat
som chory, takze budem doma, zapnem si Krimi priprady SR na dobru noc a dufam, ze rano uz konecne nebudem mat zalahnute v pravom uchu, ktore ma trapi uz tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ako fakt sory ale sa mi to nechce prepisovať už....
nikam sa nechystám večer chorý som ale oco dojde tak sna´d niečo donesie dobré
ale co puuuce xD
mam teplotu xD