no tak konečne chodím na novu školu,som prvačka a on je druhak.Na prvy pohlad ma zaujal a hlavne preto,že je to asi jediny emo chalan ktoreho som videla aj nazivo..vyzera taky pohodovy a nevyzrea žeby bol nejaky sprosty hulvat atd..ako ti ostatni..hneď m
Ser ňanho,radšej sa poriadne najedz.Ale ako vieš že sa pozerá na teba?? veď má tam tú pridrbanú ofinu a vidí len cez jedno oko...Môžno že ťa v skutočnosti nevidí...
stale som tužila abi sa ma to spital ale on si našiel moju najlepšiu kamaratku raz som sa ho spitala že ci bi nechcel so mnou chodit ale že nie a nakoniec si našiel tu kamaratku ca mamrobiť ked jej da kopačky abi so mnou chodil ????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Povedzme, že sa do seba predsa zalúbite a ked zistí o tebe, že si anorekticka, tak ho tým ranís. A to asi nechces, ked ho más rada.
V prvom rade sa spamätaj a az potom začni myslieť na lásku.
Ahoj .. ja som to tiez skusila a vyplatilo sa :_D
A ten tvoj profil je na zaplakanie ...akoze ANA je styl...mam grcat alebo co? Mylis si pojmy, anorexia je choroba, nie styl!