Tá droga čo bola vo filme Limitless nie je žiaden sci-fi fake! Ono to existuje a normálni smrtelníci ako vy sa o tom ani nedokážete dozvedieť, že sa to varí v Brazílií či Vietname a vlastnia to len najväčšie hlavy štátu. Myslíte si, že liek na rakovinu,
aha, takze ked odomknes maximalny potencial svojho mozgu, tak si az schopny kradnut avatary inym ludom a zakladat trapne fora. na birdzi. ta droga je urcite skvela.
Je jasné ze tí tam vyššie majú dáke privilégiá, ale žeby to predávali medzi obycajnymi občanmi? Si si istý ze to mebola droga co ti "vylieči problémy"?
pytše ale toto je realita! Ja som normálne na burze zarobil, šak si kukni moje výpisi banky. Mám minimálne 7 mega na účte, platnú električenku a šlapem H1. Ale to je už íná vec. Proste len neočipovaní ľudia mi uveria.
@drevolp Co co?
Precitaj si po sebe co pises a ako to pises. Stylisticka a gramaticka stranka su biedne. Pokial je toto nieco co zo seba dostanes pri maximalnom potenciale svojho mozgu, tak nechcem vidiet ako to vyzera ked nie si na drogach.
O obsahu ani nehovoriac. Same fantazmagorie, ktore ani nedavaju zmysel.
Ale ked chces zit v tom, ze existuje nejaka uzasna droga, ktoru maju len svetove elity a jeden vietnamsky student za 1500$, tak nech sa paci. To je tvoj svet.
prečo mám pocit, že títo pseudointelektuáli, tzv: antikonšpirátori majú domnenku, že hlásaním bludov, či právd na internete niečo dokážu?
za 1. ak existuje liek ktorý nie je dostupný verejnosti z moci štátu a nepotrebuje ho 70% populácie neexistuje možnosť vypuknutia revolúcie
za 2. nazývať ľudí čo ťa pošlú do kelu z tebe neznámeho dôvodu je typické chovanie sa zadebneného a obmedzeného človeka ktorý sa väčšinou označuje expertami za súčasť šedej masy, veľrýb, alebo oviec... vyber si
za 3. hádaj kto má pod palcom internet
za 4. zakladať svoj argument na nejakom filme, ktorý preberá motívy z Duny, ktorá preberá nápady z používania LSD je už staré + nikto ti nebráni si vo svojom voľnom čase užívať aké látky sa ti páči
za 5. fakt ma už nebaví takýchto ľudí počúvať a poučovať o živote cez online identitu
za 6. odporúčam si naštudovať odborné texty a utrieť si čelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak si predstavím, že takto premýšľa každý paranoik s nedostatkom kritického umu, je mi z toho... smutno
Precitaj si po sebe co pises a ako to pises. Stylisticka a gramaticka stranka su biedne. Pokial je toto nieco co zo seba dostanes pri maximalnom potenciale svojho mozgu, tak nechcem vidiet ako to vyzera ked nie si na drogach.
O obsahu ani nehovoriac. Same fantazmagorie, ktore ani nedavaju zmysel.
Ale ked chces zit v tom, ze existuje nejaka uzasna droga, ktoru maju len svetove elity a jeden vietnamsky student za 1500$, tak nech sa paci. To je tvoj svet.
» business.inquirer.net/38991/philippin...
za 1. ak existuje liek ktorý nie je dostupný verejnosti z moci štátu a nepotrebuje ho 70% populácie neexistuje možnosť vypuknutia revolúcie
za 2. nazývať ľudí čo ťa pošlú do kelu z tebe neznámeho dôvodu je typické chovanie sa zadebneného a obmedzeného človeka ktorý sa väčšinou označuje expertami za súčasť šedej masy, veľrýb, alebo oviec... vyber si
za 3. hádaj kto má pod palcom internet
za 4. zakladať svoj argument na nejakom filme, ktorý preberá motívy z Duny, ktorá preberá nápady z používania LSD je už staré + nikto ti nebráni si vo svojom voľnom čase užívať aké látky sa ti páči
za 5. fakt ma už nebaví takýchto ľudí počúvať a poučovať o živote cez online identitu
za 6. odporúčam si naštudovať odborné texty a utrieť si čelo
za 7. neplač