Ahoj aj ja som tu novy.... je to tazke byt niekde novy lebo chcete sa aklimatizovat ale zaroven nechcete, aby to vyzeralo ze sa niekomu cpete doriti .... a to ma te tak a neviete co mate napisat a potom nastane ta trapna chvila ticha a clovek si uvoedmi, ze mal nieco povedat, ale uz je neskoro to povedat dodatocne, potom nad tym premysla, cim nastava dalsia trapna chvilka ticha a najradsej by ste sa prepadli pod zem urcite to poznate...... tym sa dostavame vlastne k jadru celej veci a tym je, ze si trapna
@bluerose maas len 1 stastie... a to je, ze este nemaas profilovku... lebo suu tu takyy uuchylaaci, ze keby ju tam maas, tak si na tebe vsetci tiito nadrzanci honia... tak asi....
@antifunebracka@nobile@mm47 úplne ako som si prečítala vaše komentáre po sebe, strašne som sa musela smiať ale úplne moc chúďa to dievča veď ste ju hneď vyľakali
@bluerose Hovorím úplne povrchne teraz, ale väčšinou sa stretávame s hovadami , potom sú tu takí tí štangasti čo už to neriešia a robia si zo všetkého srandu (viď tí traja zatagovaní v mojom prvom komente), veľa ľudí tu mudruje, všetci sa do všetkého vyznajú, niektorí majú neustálu potrebu rýpať do hocičoho, neznášajú tu pokecové babenky , ale aj tak je nám tu spolu super ! proste taký normálny študentský portál
istý čas som rozmýšľala nad takou blbosťou, že pohľadám nejaké nové tváre a spravím s nimi rozhovor, čo ich baví a tak, a hodím si to do blogu...ale vzhľadom na to, že by som na to asi nemala čas a aj tak by sa to neuchytilo, tak som sa na to vykašľala
@ridiculousnotion fúha, to som sa akože kam dostala? Skoro ako psychiatria (mix rôznych blbcov)... žeby som tu už neprišla? Ale nie, ja to zvládnem, nevzdám to
@henricha no, myslím že si práve odpísala ja to tu tiež nepoznám a nemám strach. Každí sme iní, svojskí ja to tu tiež nehodlám zabaliť len kôli rečiam a neprimeraným reakciám niektorých jedincov. Kaaždý má právo vyjadriť názor... ak sa mi niečo nepáči, proste neragujem neboj, zládneme to tu
@bluerose Tak ti držím palce A dám ti jednu radu do života na birdzi najprv nijak moc nebuď aktívna pár dní si to okukaj a pozri sa niektorí užívatelia ako reagujú podobne napríklad takého zajka nesmieš brať vážne to je taká naša birdzácka buznička ale máme ho radi a potom keď už budeš vedieť na koho sa oplatí reagovať kto za to stojí a kto nie tak sa začni zapájať a pôjde to
@neith74 keď som sa už rozhodla tu písať a nie len pozrieť a ísť ďalej, tak si píš že tu ostanem spoznávajte ma, pýtajte sa, reagujte (akokoľvek) na moje slová... nevdám to a raz mi bude právom patriť slovo Birdzáčka (teda dúfam)
@bluerose nj, máš pravdu, nenechaj sa odstrašiť od niektorých
ide len o to, že si treba uvedomiť, že toto je len na nete a cez net je väčšinou každý múdry, čiže aj keby mal niekto také nemiestne komentáre, tak treba kašľať na to
keď som si tak včrajšie komenty prečítala, prišlo mi to smiešne (niektorí). Tie komenty sú fakt len na pobavenie lebo nič rozumné v nich akosi neviem nájsť...
@henricha negatívne komenty si nevšímaj ja ich ignorujem, akoby tu ani neboli napísané ja sa na niektorých dobre bavím svedčí to o ich vysokej inteligencií ktorá je dobre na smiech
@bluerose ..stálo ti to za to prihlásiť sa na Birdz? všimni vyššie...samí kreténi .. ja tu chodím smiať sa na niektoré fóra...miestami sú neskutočne trápne a až moc osobné... tí ľudia majú niektorí fakt odvahu keď tu dávajú také témy, o ktorých by som sa nebavil ani s najlepším kamarátom... to je Birdz...veľa šťastia
@hluzar Ten preslov na zaciatku (vlastne az po predposlednu vetu) mi pripomina moj zufalo skormuteny realny zivot, preco to robis ? Clovek sa chce na internete schovat za celu paletu farieb a Ty mu to cele vytmavis -.-..
@hluzar Samozrejme, ze mas odpustene, ale na revanz si prajem i zbierku rad, ako tuto zabehnutu rutinu takzvane nazvane odborne volane "trapneho ticha". Lyricku a versovanu. S prvkami existencializmu. Ale s inspiraciou v antike. (..je velmi vidiet, ze maturujem?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
Picuje sa tu za kazdu gramaticku chybu , ludia tu su pokrytecký , divný .
Cize moc od Birdzu necakaj
no uz aspon vies ako to tu chodi ked sa uz nerpihlasis tak to pochopim
..kvak..
@bluerose Zatial nemusis , to spozorujes az po case sama
sa tu už zakladateľ asi neukáže, že
a @mm47 má pravdu... je tu dosť veľa ľudí, čo radi rýpu do ostatných
ide len o to, že si treba uvedomiť, že toto je len na nete a cez net je väčšinou každý múdry, čiže aj keby mal niekto také nemiestne komentáre, tak treba kašľať na to
..kvak..
Ospravedlnujem sa ak som napisal nieco co posobilo dehonestujuco na tvoju osobu