Take vyhrotene moznosti trochu... navyse druha moznost sa mi k tej otazke ani moc nehodi kazdopadne sa da povedat ze som mala asi dost napadnikov ale odkedy som zadana sa vsetko tak nejak ukludnilo
Ked nepocitam basic uchylakov/ludi co sa zaujimaju o vsetko co nema penis, tak som pocas zivota mala velmi malo, povedala by som ze som dokonca mala viac napadniciek
No keďže som hráč a po práci moje prvé miesto je pri pc vo WoWku tak tých panicov by som mohla kosiť, ale je pravda, že sú to dospelí chlapi tak 25+, možno už ani nemusia byť virgins, ale aj tak, a keď ma počujú (discord, ts) tak som zaujímavejšia ako objekt viac, lebo zniem ako keby som mala 14 a nie 23 čo ma riadne vytáča a u niektorých ľudí mi to príde riadne nepríjemné
Akože či som mala viac ako 8 chlapov v posteli v priebehu života?
Alebo že či malo naraz o mňa záujem 8 ľudí?
Alebo či som chodila s 8 ľuďmi dokopy život?
8 za zivot urcite hej, ale 8 naraz ani nahodou. Zvlastne je, ze odkedy som sa vydala, minimum cudzich muzov dalo najavo, ze sa im pacim. Nestazujem si, len neviem, ci to nejako vycitili alebo ci som oskaredela
@niah to sme na tom velice podobne co tyka prvych tvojic slov hras aj nieco ine ako wowko? do toho sa uz moc pustat nechcem kedze ako novacik by som tam bol strateny
@niah tak to sa m mal asi cele tie roky šťastie na dobré guildy a raid leadrov a takéto napätie som nezažil...proste každému sa stane...a nikdy sme to nesilili...proste keď sa nedarí, tak sa to došlo ďalší deň a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dokelu, ak by ich bolo 8 a viac, už si vybavujem zbrojný pas, kurz sebaobrany a preventívne sa sťahujem na antarktídu
Alebo že či malo naraz o mňa záujem 8 ľudí?
Alebo či som chodila s 8 ľuďmi dokopy život?
@Kosmiklove hrám, ale nemusis sa bat hra ta sama navedie