Zdravim. Mam 16 rokov a dievca o ktore sa zaujimam ma 17. Pacim sa jej a aj mne sa paci, vsetko slo dobre, chodili sme spolu von, do kina.. len raz sa mi priznala ze spala s mojim byvalym spoluziakom. Odvtedy mi to nejak stale vrta v hlave a nejak sa nevi
za par rokov ti tento problem bude pripadat velmi smiesny. pamatam si este casy, ked som bola v tvojom veku a riesilo sa, ci je kto panic alebo panna a bralo sa to vazne, ked uz niekto to mal za sebou. asi za dva roky sme sexualnu historiu prestali riesit a dnes sa radsej nikto nikoho nepyta, kolko tych partnerov/partneriek bolo. pust to z hlavy, je to jej vec.
Ona sa ti nepriznala.. sa ti pochválila a čakala či aj ty budeš chcieť byť ako tvoj bývalý spolužiak Ak sa chcete ta by som aj mrdal na to či mala sex abo nie.. však aj ty ho raz budeš mať
@kitty7
tak nad tym som rozmyslal ale potom mi to bolo jedno len ja sa snim dost casto stretavam a ked som s nou tak mi to pripada take cudne proste neviem to prekusnut no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak nad tym som rozmyslal ale potom mi to bolo jedno len ja sa snim dost casto stretavam a ked som s nou tak mi to pripada take cudne proste neviem to prekusnut no