S priatelkou chodím už 9 mesiacov a zatial medzi nami k ničomu nedošlo... myslim tým sex... ako bolo mi to čudne, ale tak, nechcel som na ňu nejako tlačiť... čakal som, až niečo take navrhne ona.. cez víkend sme boli spolu na jednej oslave a tam som sa tr
tak ale to si ty moc nevieš predstaviť, ako také niečo dievča poznačí. obzvlášť ak je moc citlivá a labilná. tak bez nejakej odbornej pomoci to môže trvať roky.
@leilla je tomu 7 rokov a samozrejme, že na to nezabudne... ale je mi to "blbe" len tak vyťahovať.. alebo proste sa jej len tak na to opytať.. čakam až ona sama o tom začne.. určite chodila k psychologovi, lebo vtedy niečo take spomenula.. no fakt som bezradny, a velmi ma trapi to, čo sa jej stalo a chcel by som jej pomôcť, ale neviem ako...
@bbjano to iste som mal ja, akurat ze moju znasilnil v neskorsom veku..ono chce to cas..ale my sme mali skor problem v tom, ze milovat sme sa mohli (niekedy po 6 mesiacoch, az ked sme boli prirpaveni) ale ten zvrat u nej prisiel neskor a potom asi rok a pol trvalo, kym sme celu tu traumu z minulosti prekonali..a pocas toho roka a pol boli aj obdobia, kedy sme sa milovali len raz za mesiac..skus jej dat nejak najavo, ze ju lubis, ze si pri nej a snazit sa ju nejak podporit a dat jej pocit, ze pri tebe sa nemusi nicoho bat..teda, ak ju fakt lubis a ide ti aj o jej dobro
@bbjano urcite na nu netlac, cim viac budes, tym to bude horsie......teraz ma v teba istotu....v kazdom pripade by ale malo dojst k rozhovoru, pomaly a citlivo......ked bude vidiet, ze ti naozaj moze doverovat, otvori sa a ty ju mozno skor pochopis.......a tu by som aj na ten sex sla pomaly......ona zazila traumu, cize jej sex nic pekne nepripomina ako nam ostatnym....to pekne jej potom musis ukazat......a to nie hopkysupky....nikde nie je napisane, ze to musi byt hned suloz.....asi zacni jemnejsie a postupne.....krasy vasne sa daju ukazat nie hned stykom....a potom sa to vyvinie aj samo
Buď rád, že má aspoň dôvod a ešte radšej, že ti ho povedala. Sú aj ženy, ktoré traumu nemajú, keď už na niečo príde tak si to očividne užívajú - a napriek tomu sa tomu vyhýbajú ako zubárovi a ani za 10 rokov ti nie sú ochotné povedať, prečo vlastne. Podľa mňa ak má traumu, bude sa hrať na mŕtveho chrobáka dovtedy, kým jej to dovolíš. Všetky tie reči o spoločnom prekonávaní traumy sú drísty, to zistíš keď ju pretiahne prvý čo príde po tebe a dá jej na výber - buď aj sex, alebo nič.
Nemal by si sa zaoberať s takýmito idiotskými vecami. Ja ťa chápem a viem, že ti to je trochu hlúpe, ale aj ty, kam sa ponáhľaš? Nemyslím si, že v láske je dôležitý sex. Jasné posiľňuje to vzťah a všetko s tým, no keď ju naozaj miluješ tak nerieš, kedy sa s ňou máš vyspať. Keď sa na to bude cítiť , tak sa to proste stane. Zatiaľ jej daj najavo , že ju miluješ aj takto, pochop, že má traumu , s ktorou sa ťažkou dokáže vysporiadať. jednoducho nečakaj až príde čas, cíť sa dobre aj teraz, a ono to príde. Ale netlač na ňu. A ešte jedna vec, porozprávaj sa s ňou o tom. Samozrejme nie o tom, že kedy by chcela sex, spýtaj sa jej na to, ako sa cíti a čo to v nej zanechalo. Nech sa ti otvorí v tejto veci. To je kľúč. Jednoducho si ju vypočuj, uvidíš že jej to veľmi dobre padne a potom to všetko príde!
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ty by si mal mať iniciatívu.
Dajte si o tom dlhú debatu a uvidíš.
Ozaj a daj si reálny vek.
musíš byť trpezlivý a šikovný manipulátor
no podľa mňa iba čakať je dosť blbé, lebo keď nič nebudeš robiť, tak sa celkom reálne nemusíš ničoho dočkať.
keď sa ty neodvážiš o tom hovoriť, tak ona už vôbec.
vela stastia!
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred
veď ešte počkaj to je aspoň môj názor pretože pre mna to príde skoro ,ked s ním chodís len dva týždne či koľko