Ahoj chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s meranim spotreby dat cez program Network. Ale v Rodine mame viac pocitatacov a tento asi meria len spotrebu zariadenia kde je nainstalovany. Nasiel som forum kde sa pisalo toto: "Chtel bych jen dodat z
@aveall aj samotný router by mal mať v administrácii ( » 192.168.1.1 alebo » 192.168.0.1 ) časť "Network statistics", kde bude niečo ako "outbound traffic", a to je číslo reprezentujúce všetky dáta ktoré z toho routra vyšli von do netu. A potom tam bude "inbound traffic", čo je zasa číslo reprezentujúce všetky dáta ktoré cez neho prišli z netu do tvojej domácej siete. Oboje sa resetuje asi pri vypnutí/resete routra, alebo manuálne.
toto u hodnoty z ethernet ale to asi nezapocitava Wifi to ude v tom Wlan len sa mi zda ze tie hodnoty su chybne lebo Wlan je spotreba mensia a to je cudne lebo ja na svojom notase stahujem denne a dost nik iny nestajuje filmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a ja s tym skusenosti nemam, meh
@n0win0u ty si sietar, nemas nieco na dodanie?
Transmit Statistics a Receive Statistics :
T. Frames 5528772 R. Frames 3741730
T. Multicast Frames 471585 R. Multicast Frames 203782
T. total Bytes 2024695940 R. total Bytes 537549142
Transmit Collision 0 Receive CRC Errors 0
Transmit Error Frames 0 Receive Under-size Frames 0
toto u hodnoty z ethernet ale to asi nezapocitava Wifi to ude v tom Wlan len sa mi zda ze tie hodnoty su chybne lebo Wlan je spotreba mensia a to je cudne lebo ja na svojom notase stahujem denne a dost nik iny nestajuje filmy
Ale idem si prepocitat kolko to je GB
teraz už si nie som istý, takže toto čo idem písať ber s rezervou, ale:
1. WLAN je wireless LAN, čiže čisto vrámci tvojej vnútornej siete a čisto bezdrôtovo.
2. Ethernet je LAN cez kábel, čiže čisto vrámci tvojej vnútornej siete ohľadne zariadení čo sú na router zapojené káblom
3. ADSL je všetko čo ide z/do tvojej vnútornej siete do/z internetu
ak sa ti hodnoty zdajú malé, tak je možné že sa tie počítadlá resetujú pravidelne automaticky, treba zistiť kedy/za akých podmienok.