Neviem co mi je,ale od kedy je volno tak nemozem vobec spat..v noci sa mi nechce hore som do4-5tej a to este idem spat s tazkym srdcom co sa mrvim v posteli..Cez den spim potom do 2-3 a potom lamentujem,ze pomaly den prespim..neviem co mam uz robit..
ach..aj ja mam podobny problem...a som zvedava ako budem vstavat do skoly...ked minule som vstala asi o 18:00...a prespala som cely den...to je dost na figu. nic si z dna neuzijes.
ale ja zase,ked bol vikend(alebo aj cez tyzden) som nespala vkuse aj tri dni za sebou... ale to je uz iny dovod..
tiez nemozem spavat, aj ked sa zobudim o osmej rano, tak v noci mi je uz na plakanie, ze nedokazem poriadne spat.. nu ale asi je potrebne sa poiadne vystavit, ist do posilky alebo niekam a potom len odpadnut
Ja chodievam spat tak okolo druhej, tretej ale zvycajne zaspim az tak po hodine. Pomaha mi ked pocuvam pred spanim hudbu to zaspim skor.Skus si dat ked ides spat tak neskoro budik aby si spala aspon pät hodin a neprespis cely den a unavis sa dost na to aby si isla spat o normalnej hodine.
Bud rada, ze len teraz, ja chodim spavat tak stale, aj cez skolu, prv ako o 3 nezaspim. A potom ked musim byt niekedy do 17 v skole na doucovani tak ani o sebe uz pomaly neviem.
Ale zase na druhej strane som si uz zvykla a aj ked je to divne, proste poobede sa mi spi omnoho lepsie ako v noci
Pokial to je este cez prazdniny tak je to v pohode. No keby chodis spavat nadranom (o 3, 4, 5 hodine, ako kedy) aj cez skolu a vstavas nieco po siestej, tak to je iny hardcore, poznam to.
jeeeezis to mate este dobre stalo sa vam ze ste skratka nespali par dni normalnym tvrdym spankom?? mavam poslednou dobou take stavy, ze nespim len sa prehadzujem v posteli a to co nazyvam "spankom" je akesi podriemavanie v intervaloch je to fakt hrozne lebo ked uz ludia rano zacnu fungovat tak ja som jak matoha s kruhmi pod ocami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
neboj,sem tam mam aj ja take obdobie...to prejde... odporucam si dat pred spanim teple kakao...mna to uspava,alebo sa mi aspon lepsie spi...
ale ja zase,ked bol vikend(alebo aj cez tyzden) som nespala vkuse aj tri dni za sebou... ale to je uz iny dovod..
agrrrrrr!!!!!
Ale zase na druhej strane som si uz zvykla a aj ked je to divne, proste poobede sa mi spi omnoho lepsie ako v noci
...ale uz mam tabletky na spanie