Zdravím vas, nikdy som nebol na blogu ani na forach, ale po dnesnej prihode by som sa potreboval s niekym pobavit a momentalne nemam pri sebe nikoho s kym by som mohol ..... V skratke, maval som asi 2 roky stale nejake stresy, koncil som vysoku skolu p
cital som o tom na nete strasch zo strachu ale neveril som ze mozog moze vydat take signaly do tela ze ta bolest je akoby skutocna? ja ani neviem ale ked sa ukludnim postupne to prechadza no staci ze nato pomyslim a nabehuje to spat
Aj mne sa to stalo 3x prestalo to až keď som sa prestala stresovať, ved ked nejde o život nejde o nič.. už som 2 roky v pohode lekari ti v tomto nepomôžu, jedine psycholog ked tak ale podla mna to zvladneš aj sam
Neviem ti pomoct, ale nie si v tom sam, odkedy sa o mne vie, ze som mala depresiu a PPP mi na vsetko davaju len Xanax a ine hovadiny a vobec ich nevie napadnut, ze by ma brucho mohlo boliet aj z niecoho ineho :/ ale asi sa nestresuj, nejedz zivocisnu a nezdravu stravu a proste davaj chill, pripadne skus ineho lekara
@stanF vsetci tu pisali ze to moze byt psychickeho povodu,ale pokojne moze byt aj fyzickeho. ak si bol dlhodobo v strese, zrejme si bol v strese aj v case ked si jedol. pri jedle clovek potrebuje pokoj, ak ta neustale nieco znervoznuje, zaludok ma potom problemy s travenim. moze to viest az k vzniku zaludocnych vredov.
mal to aj moj brat,neustale pri jedle pozeral do mobilu,chodil po izbe (zjest jedno jedllo mu trvalo hodinu a pol)a potom ho zacal bolievat zaludok. prestal sa pri jedle rozptylovat a trochu sa mu to zlepsilo. ja som mlaa to iste, vzdy som sa sustredila na nieco ine len nie na jedlo. zacal ma pobolievat zaludok,tak teraz sa snazim pri jedle a polhodinu po nom (kym mi nestravi )nerozptylovat nicim,a celkom to funguje,aj ked stale ma obcas pobolieva brucho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mal to aj moj brat,neustale pri jedle pozeral do mobilu,chodil po izbe (zjest jedno jedllo mu trvalo hodinu a pol)a potom ho zacal bolievat zaludok. prestal sa pri jedle rozptylovat a trochu sa mu to zlepsilo. ja som mlaa to iste, vzdy som sa sustredila na nieco ine len nie na jedlo. zacal ma pobolievat zaludok,tak teraz sa snazim pri jedle a polhodinu po nom (kym mi nestravi )nerozptylovat nicim,a celkom to funguje,aj ked stale ma obcas pobolieva brucho