Narodeniny
Tralalibang
Blahoželáte na Facebooku ľuďom k narodeninám? Máte tam uverejnené, kedy máte narodeniny?
Odozva
Názory k téme
34 ročný ujo
Chernobyľ
26 ročná žena
hrá sa, že má 0 rokov
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
A inak píšem buď ľuďom, čo som pravidelne v kontakte alebo takým, kde ten kontakt možno prirodzene opadol ale aspoň takto si občas nájdeme zámienku napísať si a tak.
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
22 ročné dievča
26 ročný muž
Bratislava
29 ročný muž
K0K0T0V0
22 ročné dievča
hrá sa, že má 0 rokov
Prašivá diera
tvári sa, že má 4 roky
Ankh-Morpork & Bratislava & Praha
Čiže za 1 jediný rok s uvedenými narodeninami 15 prianí a za 10 rokov bez uvedených narodenín 0 prianí. Viem, že sa opakujem, ale mňa to naozaj fascinuje :D (a to som dátum mojich narodenín dávala už mnohým ľuďom).
((aj keď teraz rozmýšľam, že @Torpedo08 mi prial asi v správe na FB, ale nie som si istá. OK, tak oprava, za 10 rokov jedno prianie :D))
Keby niekomu naozaj záležalo na tom, že mi chce zapriať, tak na to nepotrebuje FB upozornenia 0:) Ja mám všetkých, na ktorých mi záleží uvedených v kalendári v mobile, takže vždy vidím, či okrem inej pripomienky v kalendári náhodou niekto nemá aj narodeniny či meniny (a aspoň som si dala tú námahu si tam tých ľudí, ktorým úprimne chcem každý rok zapriať, si ich tam povkladať:))
tvári sa, že má 4 roky
Ankh-Morpork & Bratislava & Praha
23 ročné dievča
based in Brno
hrá sa, že má 2 roky
Brno
29 ročný muž
K0K0T0V0
25 ročný muž
Košice
Blahoželám len keď o tom viem a náhodou komunikujeme, ale cielene kvôli tomu nikomu nepíšem.
8 ročné dievča
*1238
28 ročný muž
32 ročný muž
Kaohsiung, Taiwan
26 ročný muž
29 ročná žena
Vraj najväčšia diera
A ja som si oznámenie o mojich narodeninách vypla, lebo mi išli na nervy tie blahopriania od ľudí, s ktorými si ani nepíšem a gratulujú mi len pre to, že im to fb povedal..veď..načo?! :D
31 ročný muž
Brno