27 @emulienkaa ja sa náhodou volám Dušana...je to pekné meno..nezvyčajné...a mne sa aj celkom páči.. ...a keby ste na ulici zakričali Dušana tak sa otočí jedno alebo dve dievčatá..možno ani jedna...A som dokonca aj v kalendári.. ..
nepáči sa mi keď dávajú deťom anglické mená ako Nick a podobne...
pankrac, servac, bonifac, alexej, alfonz, dorota, milena, blazej, zoja, pravoslav, ida, liana, etela, albin, hugo, zita, jela, izidor, svetozar, xenia, zlatko, margita, dusana, ignac, jergus, vavrinec, belo, cyprian,......radsej nejdem nai pokracovat pretoze toho by sa vela naslo, kks niektore mena fakt nemaju ani hlavu ani petu.....ani mne sa moc nepaci moje meno Monika ale co uz ked mi ho vybrali rodicia, keby som mohla ja sama.
Inak sa mi strašne nepáčia tie mená typu Alfonz, Alfonzia, Bruno, Uršula, Ľubica, ... a potom z nejakého gregoriánskeho kalendáru Damoľub, Pravoľuba, Perla, Solveiga,.... Fakt ak by som sa mala nejak tak volať tak sa radšej obesím na tej pupočnej šnúre ako tu niekto spomenul =D A potom sa mi nepáči to svoje samozrejme- Lívia =/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
aj rischo
tak sa niekto "akoze" ja volá...
@lucia199514 no on bol trefný ale ty si trápna
MOJE..!
Hej ty! To je môj tatko!
Eleonóra
@emulienkaa Chúdence dievčence... A ešte ak jej povedia hanlivo že " Duša" no koniec, by som sfúkol na mieste .
@hnisavica ako to? tvoj je predsa Otíc, nie?
a jeho je rené... ale nie otic
nepáči sa mi keď dávajú deťom anglické mená ako Nick a podobne...
@nihili tvoje stavy v poslednej dobe meno v plnej miere ospravedlňujú
lucia je normalne meno v kalendari a vela ludi ktori su nositelmi tohto mena...takze to je nie abnormalne meno, nad ktorym sa kazdy pozastavi
Inak sa mi strašne nepáčia tie mená typu Alfonz, Alfonzia, Bruno, Uršula, Ľubica, ... a potom z nejakého gregoriánskeho kalendáru Damoľub, Pravoľuba, Perla, Solveiga,.... Fakt ak by som sa mala nejak tak volať tak sa radšej obesím na tej pupočnej šnúre ako tu niekto spomenul =D A potom sa mi nepáči to svoje samozrejme- Lívia =/
A náhodou taká Hildegarda v @82 spomínaná je fajn
tak mi vymysli oslovenie:d...normálne:d