Vek zarukou rozumu nie je, ale s istotou mozem povedat, ze pubertaci ho moc nemaju. No tak isto ani niektory dospely (to uz su zvacsa asocialne typy alebo rozne individua).
Ja mám 15, pripadám si dostatočne inteligentný, ale niektorí starší mi pripadajú ako dvojročné deti Na veku nezáleží, to je jednoducho neobjektívne, že všetci pod 15 sú sprostí, aj keď opak býva často pravdou
Vek nie je zárukou rozumu... Ale dá sa podľa neho zistiť ako na tom rozumovo osoba je... (teda keď vezmem do úvahy aj správanie dotyčného/dotyčnej, postoje, názory...)
A pokiaľ ide o zmenu veku tu na Birdzi - ľudia si tu skôr uberajú... Či už majú viac než chcú priznať alebo menej, nastavujú si rôzne 6-ročné dievčatká a chlapcov aby bolo jasné že nemajú chuť prezradiť, koľko majú naozaj...
Myslím, že vek nieje zárukou rozumu, určite. Vek je jedna vec, a stav toho čo mám(t)e v hlave je vec druhá. Isto sa nikdy 10 ročný človiečik nevyrovná zmýšľaniu dvakrát starsiemu (v normále).
Ale stáva sa a to veľmi častokrát, že napríklad aj 13, či 14 rocní, sú "múdrejší" .. nie nie, skôr inteligentnejší, a majú lepší, či realistickejší pohľad na svet a vsetko dookola ako nejakí 16, či 17 roční.
Tu na birdzi si useri uberajú, možno aj pridávajú roky(toto som nejako ešte nepostrehla) ale myslím, že skôr z recesie, ako z hrania sa na niečo, čím nie sú.
Vek nie je zárukou rozumu!!! Preto netreba hádzať všetkých do jedného vreca a vravieť všeobecne, že pubertiaci sú blbí....je to individuálne....pôsobia hlupo, lebo si myslia, že sú už dospelí aj keď niesu ešte....dospelí sú skúsenejší a rozumnejší a uvedomuju si, čo je v živote dôležite a viac si cenia, to čo majú ako mladí......preto možno pôsobia múdrejšie.....ale neplatí všetko na všetkých!.......dobre,,,koniec....zasmiali sme sa
ja mám pravdivý vek a hanbím sa zaň.... ale už som tu videla aj starších-tak mi je lepšie o kúsok... keby fungovala editácia veku...tak si ho zmením..ale čím dlhšie som tu..tým mi to je viac jedno koľko mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a čo sa týka tých nepravdivých rokov v profiloch, nevidím v tom zmysel. nikdy a nikde som si nedávala iný vek než pravdivý.
ty si fakt z námestova???to tu nikto okr. mna zatial nemal!!!
A vek nie je zárukou rozumu. Napríklad ja som bol jednoznačne rozumnejší pred takými 13 rokmi
Inak aj ja som si ubral a nejde mi to zmeniť
inak nevravte nikomu ale ja som si pridal... :S
a asi by som si ho zmenil znovu ale to by @tomas musel opravit menenie veku..
nemam stratu pamate! vsak som nepila... len mam mierny otras mozgu a vsetkych koncatin
neklamem, ja sa len snaží zmieriť s tým mojim vysokým vekom
Poránne ťa tam naklepali, čoo? To neni len tak!
A pokiaľ ide o zmenu veku tu na Birdzi - ľudia si tu skôr uberajú... Či už majú viac než chcú priznať alebo menej, nastavujú si rôzne 6-ročné dievčatká a chlapcov aby bolo jasné že nemajú chuť prezradiť, koľko majú naozaj...
Do väčšiny Birdzákov sa nestarám,je to každého osobná vec.
Myslím, že vek nieje zárukou rozumu, určite. Vek je jedna vec, a stav toho čo mám(t)e v hlave je vec druhá. Isto sa nikdy 10 ročný človiečik nevyrovná zmýšľaniu dvakrát starsiemu (v normále).
Ale stáva sa a to veľmi častokrát, že napríklad aj 13, či 14 rocní, sú "múdrejší" .. nie nie, skôr inteligentnejší, a majú lepší, či realistickejší pohľad na svet a vsetko dookola ako nejakí 16, či 17 roční.
Tu na birdzi si useri uberajú, možno aj pridávajú roky(toto som nejako ešte nepostrehla) ale myslím, že skôr z recesie, ako z hrania sa na niečo, čím nie sú.
a s tým vekom.. ako tu vyššie už niekto písal, myslím, že na birdzi si ľudia menia vek len z akejsi recesie, skôr by som to čakala na pokeci..
A čo sa týka veku, ja mám napr. skutočný vek, pretože nemám dôvod, prečo by som si tu mala hádzať ten fiktívny (5/7/9r.). Nevidím v tom hlbší zmysel.
tak to som veľmi rada , jóóó námestovo