Viem že táto téma tu bola už asi miliónkrát, ale ja mám trošku iný problém. Sex som mala pred piatimi dňami a predtým pred vyše dvoma týždňami. Beriem antikoncepciu, ale občas sa mi stane že nejaký deň vynechám. Oba razy to bolo bez kondómu. Problém je te
mne sa stávalo, že som mala pocit, že cítim smrdieť farby, neviem, z čoho to bolo, ale z tehotenstva nie ale na piaty deň by už ten test mal dať dobré výsledky, nie? ak si chceš byť úplne istá, aj tak ho budeš musieť o pár dní zopakovať a toto fórum ti veľmi nepomôže.
K doktorovi sama nemôžem. A raz už také bolo že som si to nahovárala, ale to som mala len "takú zlú predtuchu" Teraz mám ešte horšiu Spravím v pondelok, snáď to bude jasnejšie. Ale nemôžem cítiť divné pachy len kvôli nejakej obyčajnej chorobe? Chrípka alebo nejaké iné vírusové?
precitlivelosť na pachy sa prejavuje aj pri inych ochoreniach nielen v tehotenstve...takže hlavne nestresovať...vyskúšať si spraviť test ešte raz a potom sa uvidí...len hlavne kvalitny test... drzim prsty
@michallubusky To nie je len tak že "chcela som vyskúšať". S tým človekom som už dva roky a myslím že som už bola pripravená. A začala som už pred rokom. A nemám 15, o mesiac mám 16.
je to tzv. latentné tehotenstvo. ked sa tych pachov prilis nadychas, tak mozes z nich otehotniet. ale tvoje telo sa tomu samo brani (tym, ze tie pachy su ti neprijemne), takze by sa ti to nemalo stat.
Prosím mohli by ste neodsudzovať? Nepatrím medzi tie čo sa tým chvália alebo skúšajú preto aby boli "in". Proste sa s priateľom mám rada a už to dospelo aj k tomu k čomu dospelo...
v 15 antikoncepcia??? paaanecky... asi som nejako zaostala... ale tak naozaj teraz uz len pockaj... skus si urobit test a ked budes mat stale take pocity tak fakt gynekolog... potom napis ako to dopadlo
Tá antikoncepcia... neviem či jej veriť. Predpísala mi to kožná na vyrážky Volá sa Vreya a radila sa predtým s gynekológom. Povedal že už sa nebudem asi moc vyvíjať tak že mi to môže predpísať.
dosť nezodpovedný prístup dievča... keď si na to už bola dávno pripravená, tak máš byť pripravená aj na následky, nie je sranda vynechávať antikoncepciu a potom hŕŕ bez kondómu.. na to si mohla myslieť.. neodsudzujem ťa, len nechápem...
@n0win0u Nestraš prosím. Nádor som mala nezhubný, teda pravdepodobne ho ešte aj mám, na hlave. Vzadu naľavo. Zistili mi to ešte ako bábätku a bola to taká rozšírená cieva v tvare Y. Aspoň z toho čo mi hovorila mama a doktorka. Vraj to neriešili a vyzerá že to zmizlo. Ale zasa si nemyslím že to z toho
keď ťa už ukľudňujú, poznám jeden prípad, kedy bola precitlivelosť na pachy začiatkom dosť vážnej psychickej poruchy
a ak spíš s frajerom bez ochrany a neveríš svojej antikoncepcii, nečakaj seriózne odpovede. načo s ním spíš keď nie si pripravená na to, aby si bránila následkom alebo sa im postavila..
môžeš byť tehotná, tabletky treba užívať každý deň v cca rovnakú hodinu, čiže ak si niečo vynechala tak to môže byť problém.
sú testy, kt. tvrdia, že určita príp. tehotenstvo už po pár dňoch od styku, ale najspoľahlivejšie je počkať do meškaní menštruácie. čiže ak ti bude meškať cca 4 dni-týždeň, vtedy si ho urob a bude jasné na čom si.
lekár ti dokáže zistiť z krvi, či si tehotná, ale tiež to nie je hneď na druhý deň.
a nemas pred menstruaciou? mne sa pocas nej/pred nou stava, ze som precitlivena na pach aj na chute - vsetko mi smrdi a chuti ako pokazene, hlavne syry, mliecne vyrobky, ale aj vonavky napriklad.
Jajha načo tú antikoncepciu berieš, keď to nedodržiavaš presne? Nechápem takýto prístup. Keď už si to človek platí, tak to sakra budem brať tak ako treba, nie? A nemať zbytočné stresy.
@lojla Mám pred menzesom. Ale mávam ho už štyri roky a ešte sa mi nič podobné nestalo... ale tie pachy sú takého pokazeného charakteru (a hygienu dodržiavam!) Čiže teoreticky by to mohlo byť aj to..
to bude len stresom .Myslim ,ze toto ta nauci ,ze tabletky treba brat pravidelne ... Takze klidek ,nestresuj ,inak ti budu aj kramy meskat.
Inak ,daj si pripomienku do mobilu ,potom snad nebudes zabudat .
A vy ,co komentujete ,ze ma 15 a berie antikoncepciu -bolo by lepsie ak by ju nebrala a takto stresovala kazdy mesiac ?+ pockajte si na dalsiu generaciu ,to budu skazene sproste opice
Aký paradox dnešnej doby, v mladosti každý núka chemické svinstvo na potlačenie plodnosti, trasiete sa či nie ste aj tak tehotná, lebo byť tehotná na škole je pohroma. Potom vám tiahne na 30 a neviete otehotnieť aj keď strašne chcete a lekárom platíte státisíce aby sa to podarilo... Skvelý biznis. Hlavne by si ľudia mali uvedomiť, že sex treba mať až vtedy, keď je človek pripravený čeliť možným následkom, to jest možnosti mať dieťatko, ale napr. aj faktu, že je možné ochorieť na pohlavné choroby, tento prístup ušetrí veľa peňazí aj nervov.
Decká,decká prečo si vy lásku dokazujete len jebaním a potom pýtaš rady. Pýtať si sa mala predtým ako si mu otrčila. To že máš 15 nekomentujem pretože zastávam názor že vzťah sexom v tvojom veku riešia ľudia intelektovo nevyzretí,prípadne zo sociálne slabších vrstiev.Ale aj tak je to tvoja vec.
podľa mňa si to len nahovaras lebo sa bojis ze si tehotna tak podvedomie ta ojebava.. ja som tiez raz stresovala lebo mi meskali asi milion dni a proste uz som videla ze mi brucho rastie a blbosti..
Ajaj Vies co urob si este 1 ten test.Ak bude negativny tak podla mna naozaj niesi tehotna.Alebo chot k gynekologovi.Ale v kazdom pripade nerob paniku.Dolezite je aj to kedy si mala poslednu menstruaciu. )
si v podstate slabá povaha, ked ta rodičia nevychovali. je možné, že ste zvrhlá celá rodina. by si bola mojou dcérou, tak by som ťa vypočul, potom by som ti udelil nerátaných po riti poprípade po tvári, a ešte raz by si mi zopakovala tvoj problém. mám pocit, že po takomto výchovnom procese by ta načisto prešla chuť na sex. ved si 15 ročné decko!! sa spamataj!!! fuj hnus.
nechápem debila doktora, ktorý 15 ročnému dievčisku predpíše antikoncepciu. do kerej rite smeruje tento zvrhlý svet???? ja by som ti nepredpísal. ani za živý svet. nemáš sa čo trtkať, sprav sa sama, na sex si počkaj ešte sa nehanbíš???
No, ja som si robila 3 testy, všetky negatívne a som v 4-mesiaci, citlivosť testov je slabá pozitívne ukáže asi iba polovici žien.
To že som tehotná som vedela už na tretí den
Moji milý kritici, kritizujte vlastné deti až ich raz budete mať, no a čo že sexuje v 15, je to len jej vec, niekedy 15-ročné majú v sebe viac zodpovednosti ako 30-ročné. A brať v 15-tich antikoncepciu je podľa mna zodpovedné, nezodpovedné je trtkať a bez ničoho.....
Prečo a tu niektorý čudujete že má 15 a má antikoncepciu. Asi neviete že gynekológovia ju predpisujú aj 13-ročným a to na akné... a ste zase o niečo múdrejší a už tu do nej nemusíte hustiť
Prečo ju hned odcudzujete... Noačo ked má 15 ... A tu antikoncepciu jej predpísala kožná ak som dobre čitala !!! ... Zato že má 15 tak nemože ako spávať s človekom ktorého ľubi? aj ja mojim spávam od 15tich !!! ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
nepretrzite citenie pachu/pachov, ktore smrdia su znakom tumoru mozgu.. be careful !!!
a ak spíš s frajerom bez ochrany a neveríš svojej antikoncepcii, nečakaj seriózne odpovede. načo s ním spíš keď nie si pripravená na to, aby si bránila následkom alebo sa im postavila..
sú testy, kt. tvrdia, že určita príp. tehotenstvo už po pár dňoch od styku, ale najspoľahlivejšie je počkať do meškaní menštruácie. čiže ak ti bude meškať cca 4 dni-týždeň, vtedy si ho urob a bude jasné na čom si.
lekár ti dokáže zistiť z krvi, či si tehotná, ale tiež to nie je hneď na druhý deň.
pokiaľ predsa budeš mať menzes, nie si tehotná, nie?
pokiaľ ja viem, tak takých žien je naozaj minimum. (a menzes potom nie je rovnaký ako vždy, ale slabší, kratšie trvá etc)
a nemas pred menstruaciou? mne sa pocas nej/pred nou stava, ze som precitlivena na pach aj na chute - vsetko mi smrdi a chuti ako pokazene, hlavne syry, mliecne vyrobky, ale aj vonavky napriklad.
Inak ,daj si pripomienku do mobilu ,potom snad nebudes zabudat .
A vy ,co komentujete ,ze ma 15 a berie antikoncepciu -bolo by lepsie ak by ju nebrala a takto stresovala kazdy mesiac ?+ pockajte si na dalsiu generaciu ,to budu skazene sproste opice
To že som tehotná som vedela už na tretí den
Moji milý kritici, kritizujte vlastné deti až ich raz budete mať, no a čo že sexuje v 15, je to len jej vec, niekedy 15-ročné majú v sebe viac zodpovednosti ako 30-ročné. A brať v 15-tich antikoncepciu je podľa mna zodpovedné, nezodpovedné je trtkať a bez ničoho.....
...veľmi veľká piča, veľmi veľká