@dconan pravda ale kebyže tu bloguje, tak ju niektoré reakcie možno odradia na celý život od blogovania :happy:
@patalis Skús nejaký iný dizajn ako ten čo tam máš prednadstavený a zmeň farbu fontu. A byť tebou, skúsila by som skôr blog.cz, ľahšie si tam nájdeš čitateľov aj je to blízko tvojej vekovej kategórie.
@dconan Preto som ju odporučila na ten blog.cz, tam blogujú baby približne jej veku, a má nad tým blogom viac kontrolu, viac si to môže prispôsobiť
Nie že by mi chýbali CSSka, aj sa mi páči že všetky profily vyzerajú rovnako, ale bolo by fajn, kebyže sa dá aspoň zmeniť pozadie stránky, tak by bolo všetko čitateľné a zároveň osobné. A okrem toho, editor blogov tuto na Birdzi je nič moc, viem, že sa tu dá upraviť aby bol ten font bold, italics a pod., dajú sa vložiť obrázky ale kebyže sa spravia tlačítka tak ako je to na blog.cz alebo tom blogspote, bolo by to jednoduchšie
@siouxsie j urcite by sa to dalo este vylepsit ale ejdnotnost dizajnu je podla mna krasna vec lebo sa vsetko da krasne citat. ked clvoek vidi nejake tie blogy ludmi upravene a nejaek kriklave texty tak to je strasne popripade byvala uprava CSS tuna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1.Strašne to ťahá oči, zmeň pozadie a veľkosť, farbu písma.
2. Asi je dosť skoro hodnotiť obsah.
3. Aspoň píšeš spisovne.
To je asi tak všetko čo k tomu môžem dodať. Takže bloguj, bloguj, bloguj a nech ti táto záľuba vydrží.
@patalis Skús nejaký iný dizajn ako ten čo tam máš prednadstavený a zmeň farbu fontu. A byť tebou, skúsila by som skôr blog.cz, ľahšie si tam nájdeš čitateľov aj je to blízko tvojej vekovej kategórie.
Nie že by mi chýbali CSSka, aj sa mi páči že všetky profily vyzerajú rovnako, ale bolo by fajn, kebyže sa dá aspoň zmeniť pozadie stránky, tak by bolo všetko čitateľné a zároveň osobné. A okrem toho, editor blogov tuto na Birdzi je nič moc, viem, že sa tu dá upraviť aby bol ten font bold, italics a pod., dajú sa vložiť obrázky ale kebyže sa spravia tlačítka tak ako je to na blog.cz alebo tom blogspote, bolo by to jednoduchšie
A blogspot podľa mňa nie je vhodný pre začínajúceho blogera tvojho veku, skús ten blog.cz.