Ahojte, mám jednu otázku na tohto ročných maturantov. Chcel by som vedieť či mi stačí spraviť z Aj (B2) len sloh na 25% alebo len test na 33% a odpovedať na 3 aby som zmaturoval. Učiteľka nám v škole tvrdí že musíme napísať aj sloh aj test inak budeme
ono to tuším záleží aj od polročnej známky, ak si mal 4 na polroku tak musíš napísať všetko a jednu vec môžeš najhoršie na 25 percent napísať ale potom pottrebuješ dostať aj trojku z jednej časti
minuly rok to tak bolo ze ti stacil test alebo sloh proste aspon jedno ale ak si mal len jedno trebalo ti 3 z odpovede aby si presiel..ked mas oba tak staci 4
Zmaturujem, ak
1. Ak dostanem z ústnej najhoršie 3 (1,2,3) a z testu viac ako 33% (33% je málo)
2. Ak dostanem z ústnej najhoršie 3 (1,2,3) a zo slohu viac ako 25% (25% je málo)
3. Ak dostanem z ústnej 4,
potom musím mať napísaný test na viac ako 33% (33% je málo) a SÚČASNE sloh na viac ako 25% (25% je málo).
pre tých, ktorí by stále nechápali : dáš test minimálne na 33% alebo sloh na 25% (stačí, ak splníš jedno z toho) a ideš na ustnu, ale tam musis zodpovedať najhoršie na trojku
v pripade ak by sa vam lenivcom a tupcom pošťastilo, a napisali by ste aj test aj sloh viac ako na požadovane percento, v tom pripade vam stači na ustnej odpovedať aj na štvorku a zmaturovali ste. vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Vyučovacie jazyky, cudzie jazyky:
Zmaturujem, ak
1. Ak dostanem z ústnej najhoršie 3 (1,2,3) a z testu viac ako 33% (33% je málo)
2. Ak dostanem z ústnej najhoršie 3 (1,2,3) a zo slohu viac ako 25% (25% je málo)
3. Ak dostanem z ústnej 4,
potom musím mať napísaný test na viac ako 33% (33% je málo) a SÚČASNE sloh na viac ako 25% (25% je málo).
pre tých, ktorí by stále nechápali : dáš test minimálne na 33% alebo sloh na 25% (stačí, ak splníš jedno z toho) a ideš na ustnu, ale tam musis zodpovedať najhoršie na trojku
v pripade ak by sa vam lenivcom a tupcom pošťastilo, a napisali by ste aj test aj sloh viac ako na požadovane percento, v tom pripade vam stači na ustnej odpovedať aj na štvorku a zmaturovali ste. vela stastia