ja mam skusenost a zacalo to srandou a koncilo to srandou .proste vyskusali sme a bolo..celkom v pohode a ja s tym nemam problem ...a som dost zvedava takze to podporuje vela veci..
mozno vyskusaam este ked sa nasklytne prilezitost preco nie
jasne ze hej.. a presne! aj aj sa cudujem ze chalani sa nevedia odviazat tak ako dievacta a nevedia sa bozkavat.. im sa to zda ze to robia len buzeranti ale nevedia pochopit ze holky to vzrusuje.. noo nie vsetky samozrejme... ale tie co rady experimentuju urcite chalani sak to vyskusajte
Kazda zenska je viac menej bi to vie kazdy.A asi tak 89% bab uz malo taku skusenost a co je prekvapujuce 50% bab uz malo trojku alelbo 4ku
Len mi chlapi sme normalny a pritahuju nas len zenske ved ked vidiet vo filme ze sa dvaja chlapy bozkavaju je mi navracanie..............Ale jed to robia holky je to uplne ine wooow
tiez som sa uz bozkavala s babou, a co ja viem, nejako ma to nebralo, bo ja mam radsej jemne drznejsi styl, ale chapanov to hrozne bralo, bola prca vidiet ich sustredene pohlady
....vždy s kamoškou, keď nás na disce otravujú nejaký nepríjemní chlapi ...tak sa zahráme na lezby, a povieme, že proste nemajú šancu.... ale všetko v rámci srandy...
SOm bisexualka takže potvrdzujem že som už mala niečo aj s kočkami a vobec mi to nevadilo praveže sa mit o pačilo a velmi..niekedy ženy to vedia lepšie vycitiť čo chceš ako chlapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
mozno vyskusaam este ked sa nasklytne prilezitost preco nie
Len mi chlapi sme normalny a pritahuju nas len zenske ved ked vidiet vo filme ze sa dvaja chlapy bozkavaju je mi navracanie..............Ale jed to robia holky je to uplne ine wooow
@pumaamravec cipsy