Niektorí sú síce takí trošku ... ale aj tak ich mám rada. Poznáme sa cca mesiac a už sme si vytvorili neskutočne parádny kolektív! A nešla by som ani na inú školu. Už len kvôli nim nie.
ja som mal rád doteraz všetkých spolužiakov, niežeby som sa bavil vždy s celou triedou to nie, vždy sme boli nejaké skupinky a tie vždy sa bavili medzi sebou a v pohode, prekážali mi na nich určité veci, niektorých drzosť, vyzývavosť a všeličo iné ale v podstate sme vždy boli dobrý kolektív
väčšinu z nich áno sú to v pohode ľudia,vždy sa spolu zasmejeme s niektorými máme spoločné záujmy a po 6 rokoch sa už dokonale poznáme...ale je zopár ľudí,ktorých dvakrát nemusím,ale snažím sa s nimi obmedziť komunikáciu...čím som staršia tým ma hádky s nimi menej bavia..
neznášala som ich... nikdy som sa s nikým z nich nerozprávala, nemali ma radi kvôli tomu, že mám na svačinu bylinkoví čaj s cesnakom a špenátom a nie čokoládové šišky a red bull... mala som ich v piči, doslovne.
Ak ratam "spoluziakov" ako ludi z mojho odboru (min. ta cast, s ktorou sa pravidelne vidim v skole), tak tych mam rada Vsetko super ludia, s ktorymi sa kazdy den smejem, je o com pokecat, poradia, pomozu, nemam problem a nemozem sa stazovat
Nevyhľadávam nikoho... Nemám si s väčšinou čo povedať, niektorí sú úplne falošné kurvy... Teším sa z toho že už maturujem (BTW: kkti sa dohodnú že bude stužková (narýchlo, v 4. ročníku) a potom polovica nepošle peniaze (ach) a nakoniec budeme aj bez oznamiek, jak ich poznám, chujov...)
Zatiaľ som si nevšimla, že by niekto z mojej ooooooooobrovskej triedy bol taký, aby som ho nemala rada.. ale sú tam takí, ktorých ľúbim táááááááákto moc
Ale hej, mám všetkých rada, ono aj keď to je niekedy ťažké, sme v pohode trieda. Teda, až na jedného človeka. Teda, na jednu holku, ale k nej sa veľmi nevyjadrujem, lebo to ani nemá zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ale určite by som im nikdy nerozkopávala hlavy, fuj
Niektorí sú síce takí trošku ... ale aj tak ich mám rada. Poznáme sa cca mesiac a už sme si vytvorili neskutočne parádny kolektív! A nešla by som ani na inú školu. Už len kvôli nim nie.
Kamaratov, kamaratky som vzdy mala mimo skoly a hlavne starsie.
Nevyhľadávam nikoho... Nemám si s väčšinou čo povedať, niektorí sú úplne falošné kurvy... Teším sa z toho že už maturujem (BTW: kkti sa dohodnú že bude stužková (narýchlo, v 4. ročníku) a potom polovica nepošle peniaze (ach) a nakoniec budeme aj bez oznamiek, jak ich poznám, chujov...)
S málokým si rozumiem - všetci sa mi zdajú hrozne povrchní a falošní. A snobskí.
(zatiaľ)
ale v ročníku pôsobím ako štrajkokaz........väčšina sa baví a ja vpredu píšem poznámky.....
Milujem svojich spolužiakov síce mohli by byť aj lepší ale mám ich veľmi rada ...
ale väčšinu by som zapichla, nechapem ako niekto može byť taký namyslený a falošný dokopy... fuj