no ja za dlhú cestu považujem tak nad 3 až 4 hodiny čistého času, a to už moc nemám rada, za tú dobu si už aj pospím, popočúvam mp3, aj popozerám von oknom a potom sa už nudím.
ale do tých troch hodín cestovanie milujem! a všetko toto sa vzťahuje len na vlak, ostatné prostriedky nemusím...
Nom podla teho aký vlak...take tie wtf 3 vagoniky ani moc nie ale take ktore idu do Viedne alebo kdekolvek do zahranicia v tých je radost cestovat...ešte ked sa ide so super priatelmi je to na nezabudnutie hodný zážitok
Ked sme isli s mamou autom do Bardejova a este aj v noci tak to bolo fakt ze huste O 10 vecer sme vyrazili a o siestej rano sme tam dorazili (Jasne dalo by sa to stihnut aj rychlejsie ale bez gps a mama mala cerstvo vodicak takze tak )
A este jednu cestu som mal tiez v noci cez cele Slovensko vlakom a to bol tiez zazitok. Milujem ked ma vo vlaku uspava ten zvuk
viac-menej áno...keď mám nejakého dobrého spoločníka (či už osobu, knihu alebo notebook) tak mám cesty veľmi rada...ale keď sa nudím a nemám čo robiť tak mi to ide na nervy...
@11mat12 moja mamka kancelaria ale aj teren.. ale tymi kupeckami som nechela povedat ze ona ta,m robi ona robi s nakladnymi vlakmi tamto bolo len vyjadrenie mojho nadsenia
vlaky milujem najviac uplne cestovala by som vlakom fakt stale. busom ani nie malo miesta vystriet nohy auta fajn pokial mam vsetky zadne sedadla a mozem sa natiahnut :-d lietadlo nie, neviem preco, neuzivam si cestu lietadlom proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
. . . suhlas
ale do tých troch hodín cestovanie milujem! a všetko toto sa vzťahuje len na vlak, ostatné prostriedky nemusím...
A este jednu cestu som mal tiez v noci cez cele Slovensko vlakom a to bol tiez zazitok. Milujem ked ma vo vlaku uspava ten zvuk
ale každý deň chodím dve cesty hodinu, takže niekedy ma to už nebaví
a este k tomu mam cestu vlakom zadarmo zboznujem vlaky ..
a ja mam tiež cestovanie vlakom ZADARMO