Inak to je nová birdz móda, byť paranoidný maniodepresívny psychopat? Akože čím viac psychických chorôb, tým väčší čávo? Tak sa ešte pochváľte, čo máte.
Nechcem sa vysmievať skutočne chorým ľuďom, ale niekedy mám pocit, že tie depky sú iba móda.
@zuzk496 Keby si zažiješ skutočné depresie, nemyslím že by si mala ten názor.
Stačilo mi vidieť pár ľudí, ktorých to pravidelne chytá a podľa mňa si veľmi vela mladých iba nahovára podobné choroby. To že niekoho prepadne veľký smútok po určitých sledoch udalostí v ich životoch z ktorého sa nevedia dostať, je proste len normálna ľudská reakcia a utvrdzovaním sa v tom, kto je aký "chudáčik" si to v hlavách len podporujú a tým ďalej sa točia v kruhoch. To nieje duševná choroba, to je choroba dnešnej doby.
Už nemám. Zvykol som si že psychické problémy u normálneho človeka = normálny život u mňa, takže už nemám. Som šťastný vyrovnaný človek. Ale občas spapám lexaurin, prípadne dva. Ako to hovoria cvokári, podľa potreby
asi kazdy clovek niekedy mal alebo bude mat nejaky psychicky problem..alebo mozno nechapem otazku, je enjaky list chorob(tj.ze toto je ale toto uz nie je psych.prob.) alebo nejaka mierka?
teraz zhodou okolnosti riešim jeden trapi ma a až zožiera keď drepujem či ťaham, či ta činka nejebne keďže ma nosnosť len 255kg ale už mame sľubenu novu os čo vydrži 600kg psychicke problemy čoskoro pominu
áno, v tomto období sa tým trápim a vyplynulo to z ťažkého fyzického úrazu, čo som mal minulý rok...keď nie je zdravie fyzické úplne v poriadku, potom z toho vyplynú i psychické problémy nuž, ale viem, že to bude v poriadku a spravím pre to všetko, čo budem môcť, aby som sa mal opäť výborne...
dakedy som si myslela že hej, šak vete takéto tie puberťácke depresie a hladanie sa. teraz viem že som bola len trošku paranoidná a myslela si,že ma nik nemá rád plus bála som sa ludí. teraz je to ok .... he hej nemám žiadny psychické problémy
@zuzk496 nemávaš úzkosť a depresie, máš normálne pubertálne obdobie a prechádza si takými pocitmi takmer každý. inak by ti depka z času na čas neprišla fajn. depresia nikdy nie je fajn.
@antifunebracka hej hej, neviem ci si spozoroval na stand up komedi ked dava ona tak ona sa z nich dost ze vysmieva ze ako je ona narusena, a je to take dost ze vtipno uprimne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale hej aj to su dobre lieky
ale aj normalne v lekarni sa da vselico vesele kupit
Inak to je nová birdz móda, byť paranoidný maniodepresívny psychopat? Akože čím viac psychických chorôb, tým väčší čávo? Tak sa ešte pochváľte, čo máte.
Nechcem sa vysmievať skutočne chorým ľuďom, ale niekedy mám pocit, že tie depky sú iba móda.
Hej, práve preto sa tomu aj hovorí psychické problémy, lebo je to také super
Stačilo mi vidieť pár ľudí, ktorých to pravidelne chytá a podľa mňa si veľmi vela mladých iba nahovára podobné choroby. To že niekoho prepadne veľký smútok po určitých sledoch udalostí v ich životoch z ktorého sa nevedia dostať, je proste len normálna ľudská reakcia a utvrdzovaním sa v tom, kto je aký "chudáčik" si to v hlavách len podporujú a tým ďalej sa točia v kruhoch. To nieje duševná choroba, to je choroba dnešnej doby.
Súhlasím s @jin15 a @sugy1 @cocca-colla
v tejto dobe je to však prekážka pre život v spoločnosti