celkom mám na sebe rada svoje pery, lebo som vďaka nim odlišná teda aspoň podľa ostatných a vlastnosti? možno to, že sa snažím byť s každým radšej priateľ ako nepriateľ
ukecanosť a strašne veľká empatia. Tým, že viac menej viem ako sa človek cíti mi môžem ľahšie pomôcť. Zlé je to v tom, že dokážem sa veľmi kvôli tej ompatii trápiť aj keď sa ma to vôbec netýka a dobré to je v tom, že dokážem byť dvojnásobene veselšia aj keď to nemá so mnou nič spoločné. Proste to, ako sa cítia, ľudia v mojom okolí tak isto sa cítim aj ja len ešte tá "nálada" je u mňa 2násobná. No a vonkajšie no ... ja ti nevím Asi nohy Len keby som ich ešte vyrovnávala. :/ Keby boli také aké by mali byť tak sa nimi chválim každý deň!!
moju trpezlivost(vynimka iba pri velmi napinavych hrach,vtedy viem byt pekne nervozna)
a vyzorom..............hmmm spokojna ni som s nicim.....
ale mam strasne rada duhovku na pravom oku....obe oci mam zelenohnede,len v pravom mi do zrenicky vybieha taky kraaasnucky trojuholnicek hnedy (samozrejme vidim uplne normalne)
Akurát dnes som nad tým rozmýšlala že ked to sem niekdo dá čo napíšem...najprv niečo ako "na mne nieje nič také" ale niečo som predsa len našla...ruky mám ich také chude a také...no páčia sa mi
Presne také aké ma Jasper...nedávno som videla fotku Ako mu tam malovali tie kusance a aj tie žili mam také isté DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nemôžem povedať akú časť svojho tela mám najradšej pretože by sa to mohlo nejakej časty dotknúť a potom by štrajkovala no a akú vlastnosť ? no je ich viac ale v skratke som dobrý chlapček
moje tetovania /aj ked su iba trvacnou trojmesacnou henou :d/ piercingy, moju postavu, face...ja som narcis ..a z vlastnosti silna vola a ochota pomahat druhym ...
ja mam na sebe rad moje vysportovane ale stihle nohy, a co sa charakteru tyka, ze som neakym sposobom späty s prirodou, rad sa v nej prechadzam, sportujem, a citim sa tam dobre
no vnútro -citlivá ,jemná ,krehká ,pevná vôľa ,úrpimnosť ,slušnosť ,vytrvalosť,múdrosť atď ,-neviem je veľa vecí ,čo mám na sebe rada a čo majú na mne aj iní radi ..nejdem to tu celé vypisovať ...lebo mám len zopár malých chybičiek ,ako všetci vravia
a vonkajšok - milujem svoje oči ,všetci totiž vravia ,že krajšie ešte nevideli ,potom vlasy ,ruky ,pery ....tot vsjo
mám rada svoje vlasy, mám rada svoje oči, ale nemám rada svoju povahu- možno tak svoj minitalent, ale to nie je vlastnosť ale tak asi to, že som optimistka... keď som sa spýtala svojho priateľa na moje dobré vlastnosti, povedal, že ho nič nenapadá!...
@kachie no, ale to myslíš asi skôr to čo ti vždy vyčítam.. že ti je každého ľúto a nechceš aby bol niekto poškodený, prehral, musel niečo spraviť alebo tak..
ja mám rád svoju inteligenciu, výrečnosť aspoň čo sa týka textu (výpisnosť? , mámvpičizmus, lebo vďaka nemu viem byť "pokojný" aj v situáciách keď sa iní nervujú, a... hm... no povedzme že stačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
však? @matushkaa spomenula som si na teba pri tých nohách
.. :ale obzvlášť sa mi páčia moje oči, prsty na rukách a chodidlá
a z vlastností.. asi najviac to, že nie som falošná, čo je v tejto dobe dosť veľa ľudí..
Asi úprimnosť a časť tela ani jednu...
a vyzorom..............hmmm spokojna ni som s nicim.....
ale mam strasne rada duhovku na pravom oku....obe oci mam zelenohnede,len v pravom mi do zrenicky vybieha taky kraaasnucky trojuholnicek hnedy (samozrejme vidim uplne normalne)
Mám rád svoju odvahu - keď niečo chcem tak to spravím a nemyslím na dôsledky.
snažím sa prijímať samú seba takú aká som
a z vlastnosti uprimnosť aj keď vie byť neprijemna :/:/
Presne také aké ma Jasper...nedávno som videla fotku Ako mu tam malovali tie kusance a aj tie žili mam také isté DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a len tak pomimo pre koho to sem píšeme?? =D
a vlastnost asi sutazivost a hudobny talent
vonkajší znak ? mám rád celkom svoje zuby ... a možno trochu oči ale to je asi všetko
@lenkaska1 tak asi má na to právo
a vonkajšok - milujem svoje oči ,všetci totiž vravia ,že krajšie ešte nevideli ,potom vlasy ,ruky ,pery ....tot vsjo
a moj metabolizmus to tiez nech spapam cokolvek zostanem stihla
a vlastnost fuuuha ako sa to povie ked som butlava vrba vsetkych v okolí?
svoje logicke myslenie, ale to nie je asi vlastnost
a hladam v ludoch vzdy to najlepsie
ale inak som tucna a do leta 6 tyzdnov takze od zajtra mam dietu
a vonkajšie znaky? hm.. oči a vlasy ..aa ešte krk!
žily
zbožňujem na sebe schopnosť znovuzrodenia sa: ako nezmar.
Nie sú veľké.
No veď vobéc. Také akurát do ruky.
jasné Hlavne, že mne sa do rúk v pohode zmestia a ešte kus medzery mi v rukách zostane.
Dúfam, že si to myslel len ako poznámku, ktorá ti napadla a nie ako poznámku myslenú na mňa.
neser ma
Preboha, ale veď ja s nimi žijem Viem ako to je. A žiadne niečo medzi. Od toho to má ďalekoooo.
tak teraz som už úplný jeleň (Ale fájn, tvárme sa, že som pochopila )
-úprimnosť/priamosť
-zadok
-som zo sebou spokojná od hlavy až po päty