mam chalana a chodime spolu uz zopar mesiacov.Lenze dost casto som bola vytazena skolou a pracou takze som obmedzila nase stretavanie.Potom sme sa stretli opat a bolo vsetko super az kym som si nahodne neprecitala smsky od nejakej baby, s ktorou si pisal
1.ja si myslim ze ten chalan je s tebou len preto aby sa nepovedalo ze nema babu...proste keby hocijaka chcela tak by s nou isiel..kasli nanho alebo sa s nim porozpravaj a daj mu ultimatum nejake.
Hmm... ani ja som to celkom nepochopila, ale to je jedno... vyser sa na neho, na debila... na svete je kopec chalanov.. lepších, krajších, múdrejších... snáď...
25. jake traposenie? tebe by bolo prijemne, keby si cital bez tvojho zvolenia smsky? a este to mas aj v zakone. A ako mozes vediet, ze to je uboziak, ked ho vobec nepoznas a iba si pocula jej verziu?
Nechapem ako niekto moze sudit niekoho, podla par slov, ktore o nom niekto napisal..
kks bud som tak moc chapavi alebo vetsina moc blba.ako pochopitele dost si myslim. nuz a k veci tak viescoporadim ti tak skus snimpokecat ze co mu oni poskituju a ty nie.vies aj zviera sizhana veci co mu chibaju..takze staci ti nieco take a pokial aj tak neprestane tak potomfakt len niakerazne prikrocenie k rieseniu ultymatum aby stym prestal ked mu natebezalezi alebotak teda nie moc sceny rozchod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nedovejes mu, kontrolujes ho ako by si sa cila ty keby on robil toto tebe?
aed vravel kamaratovi ze by si dal povedat..hm to ti povedal jeho kamarat? mily. v kazdom pripade sa s nim porozpravaj (so sra nie s jeho kamaratom)
Tym ze si mu nedoverovala a narusila jeho sukromie, si sama vrazila klinec do vztahu.
ukoncite to je to len kopa sraciek a nic viac
pošli ho domov...
rozíďte sa...bude dobre pre oboch...
Ser nanho,sak je to uboziak..este aj ked sa priznal,neni co riesit.mas na lepsieho
Nechapem ako niekto moze sudit niekoho, podla par slov, ktore o nom niekto napisal..
1. chcela si zavolat alebo hocico a naozaj to nasla nahodou tie sms (nerpavdepodopbne ale co uz
2. proste mu prelustrovala telefon tak no nebolo to pekne od nej ale na druhej strane ma co chcela za to - dokaz ze dovi dopo